Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Principalele promisiuni ale PNL Alba, pentru 2024, la Alba Iulia. Florin Roman: Ce a început Mircea Hava, continuă Gabriel Pleșa

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a precizat care vor fi principalele puncte pe care liberalii din județ se vor axa în viitorul apropiat.

Parte din ele pot fi parte din viitoare campanie din 2024. Campanie atât pentru primăria Alba Iulia, unde va candida din partea PNL, Gabriel Pleșa, dar și obiective județene. 

Roman a pus accent pe proiectele începute de Hava și continuate de Pleșa. Proiectele menționate de deputatul liberal sunt: centura de nord a municipiului Alba Iulia, finanțare pentru o sală polivalentă, dar și un nou spital.

Cu ce proiecte intră PNL în campanie

”Împreună cu colegii din Consiliul județean Alba și Primăria Alba Iulia, toți liberali, ne vom concentra pe trei mari obiective de investiții în perioada următoare:

  • Demararea lucrărilor la noul spital de cardiologie intervențională și relocare oncologie, introdus în PNRR de PNL;
  • realizarea centurii de nord a municipiului Alba Iulia, care să lege autostrada Sebes-Turda, proiect marca PNL, de drumul național spre Apuseni, reabilitat tot de PNL;
  • demararea procedurilor pentru obținerea finanțării pentru ridicarea sălii polivalente la Alba Iulia.

În mod cert, împreună cu echipa de la primărie ne implicăm în continuarea lucrărilor de mobilitate urbană, începute de Mircea Hava, ce vor fi finalizate de Gabriel Plesa.

Ion Dumitrel și echipa de la Consiliul județean vor recepționa lotul 1 de pe “Transapuseana”, un drum de munte care poate rivaliza oricând cu Transalpina ca spectaculozitate.

Toate aceste proiecte sunt realizate cu sprijinul echipei PNL.

Florin Roman îl apără pe Gabriel Pleșa

Am văzut reacțiile politice ale celor care până ieri îl aplaudau lingușitor pe primarul Plesa, când mergea cu problemele Albei Iulia, la Ciolacu. E suficient să le citești comentariile:)) și nu mai e nevoie de alte comentarii:))

Acum, tot ei sunt triști și speriați de scorul electoral rușinos pe care îl vor avea.

Unii mai penibili, decât alții. Sunt doar atacuri politice despre ce fac liberalii, dacă observați la capitolul realizări, ei nu pot vorbi decât de un mare ZERO!

Mai mult de atât, sunt unii cu mari aere de Bruxelles, stângaci de felul lor, care cred ca pot câștiga punând bețe în dezvoltarea județului, cum s-a încercat cu scoaterea noului spital din PNRR. Ei cred ca se pot juca politic cu fondurile europene!

Și care se ascund în spatele unor atacuri murdare pe care le finanțează, din disperare. Vom vorbi despre toate astea la momentul potrivit. Nu prea mult cat sunt doar turiști prin orașul nostru.

Până atunci însă nu avem timp de joculețe politice, avem treabă de făcut, pentru Alba. Vine bugetul!”, a precizat Florin Roman într-o declarație pe Facebook.

Gabriel Pleșa, primarul USR Alba Iulia a revenit la PNL

Declarația deputatului Roman vine în contextul revenirii în rândul liberalilor a actualului primar USR Gabriel Pleșa. După ce în 2020, Pleșa a plecat din PNL, în USR partid cu care a câștigat primăria Alba Iulia, acesta s-a reîntors înainte de alegerile din 2024 la liberali.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Pleșa se întoarce în PNL. Anunțul oficial al primarului din Alba Iulia: ”Drumul meu continuă alături de PNL”

Anunțul a fost făcut de Pleșa într-o postare pe Facebook care este însoțită de o poză în care apar Mircea Hava, Florin Roman, sau Ion Dumitrel.

În replică, candidatul anunțat al PNL Alba Iulia, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, și-a dat demisia din conducerea filialei locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 13.12.2023 at 12:33

    „Până atunci însă nu avem timp de joculețe politice, avem treabă de făcut, pentru Alba. Vine bugetul!”, a precizat Florin Roman într-o declarație pe Facebook.
    Măi minte scurtă, da tu cu ce te-ai ocupat până acum, nu cu jocurile politice ? Eşti de toată jena în exprimare. Ai adus aminte de buget. Păi ce aţi făcut voi, a fost buget ? Păcălicilor, nu mai folosiţi cuvinte mari, când voi sunteţi nişte pigmei. Guvernaţi în dorul lelii şi pe deasupra vă mai daţi şi deştepţi. Eşec total. Ăia deştepţi se uită la voi de sus şi râd.

  2. Codru

    joi, 14.12.2023 at 09:49

    va fi lapte si miere in acest judet, nicio pomenire de Dumnezeu, ei fac totul, 3 obiective care daca vor dura ca piata de jos din oras si coditiile de lucru al bietlor pietari va trece si apocalipsa si vor tot pomeni de ele. S-ar putea sa fie tot ei liberalii la cașcaval ca in judet avem numai primari liberalin, cei din alte partide cu regretele lor n au avut incotro ca nu aveau trecere la institutia nr 1 consiliul judetean. Lucrurile s-au decis: Hava la Bruxelles, Plesa a venit la matca stanga sau dreapta, pnl sau pdl,- nu s-au stabilizat jocurile’ si in schimb Dumitrel va continua democratia la judet, Roman,liantul cu organizsrea Revenim.. Va fi bine stimati Alba Iulieni la vremuri noi tot noi fara primenire, adica fara tineri
    o parere la comunicatul de mai sus ca tot bietul Domnul Pilu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax