Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prinsă în timp ce încerca să fugă, după ce a furat un portmoneu dintr-o gospodărie din Şugag

Publicat

O femeie de 40 de ani din Căpâlna (Săsciori – Alba) a fost prinsă de jandarmi, luni, în timp ce încerca să fugă după ce furase un portmoneu cu bani dintr-o gospodărie din Şugag.

Oamenii legii au fost sesizaţi de fiul păgubitei, care le-a spus jandarmilor că o femeie intrase în casa mamei sale şi luase dintr-o geantă un portmoneu cu bani. Pe baza semnalmentelor primite, jandarmii s-au deplasat de urgenţă în staţia de autobuz din localitatea Şugag, unde, în urma verificărilor efectuate, într-un microbuz au depistat o femeie care corespundea descrierii furnizate de localnic. Aceasta a fost identificată ca fiind P. A., în vârstă de 40 de ani, domiciliată în satul Căpâlna, comuna Săsciori.

„Femeia a negat cu vehemenţă că ar fi sustras banii. În urma extinderii verificărilor, sub scaunul din microbuz pe care fusese aşezată suspecta a fost găsit un portmoneu recunoscut de reclamant ca fiind al mamei lui, iar în acesta a fost identificată suma de bani indicată ca fiind sustrasă. Pusă în faţa probelor, P. A., a recunoscut că ea l-a ascuns acolo, în momentul în care a văzut echipajul de jandarmerie. Acesta a mai declarat că în jurul orei 12.45, a pătruns în curtea unui imobil cu intenţia de a cere ceva de mâncare. Profitând de faptul că nu se afla nicio persoană prin preajmă şi uşa de acces în casă nu era încuiată, a pătruns cu uşurinţă în clădire, a sustras banii, după care a vrut părăsească localitatea”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Femeia va fi cercetată penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax