Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinşi în flagrant la Sîntimbru, în timp ce furau un gard de sârmă de la o balastieră. Trei bărbaţi din Simeria s-au ales cu dosar penal

Publicat

Luni seara, în jurul orei 19.00, trei bărbaţi din Simeria, judeţul Hunedoara au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Sântimbru în timp ce demontau plasa de sârmă de la gardul împrejmuitor al unei balastiere.

Fapta a fost sesizată de un cetăţean, iar poliţiştii s-au deplasat la locul indicat de reclamant şi i-au prins pe cei trei bărbaţi de 36, 37 şi 41 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara. Aceştia demontau gardul din plasă de sârmă, cu scopul de a-l încărca într-o autoutilitară şi a-l sustrage.

Până la intervenţia poliţiei, cei trei bărbaţi au reușit să demonteze 50 de metri de sârmă, în valoare de 282 de lei, care a fost recuperată şi restituită reprezentanţilor balastierei.

Faţă de cei trei bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax