Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinși la volan, fără permis și sub influența alcoolului, de polițiștii din Alba. Dosare penale pentru bărbați din județul Mureș

Publicat

etilotest

Doi bărbați din județul Mureș s-au ales cu dosare penale în weekend, după ce au fost depistați de polițiștii din Alba în timp ce conduceau autovehicule fără a deține permis și sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba la data de 2 noiembrie 2019, în jurul orei 17:50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Ațintiș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107G, pe raza localității Găbud, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La data de 3 noiembrie 2018, în jurul orei 17:50, polițiștii Biroului Rutier Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Cuci, Județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 704 A, pe direcția Rachita – Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru ncio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax