Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Probleme cu salariile la două şcoli din Cugir

Publicat

În două şcoli din Cugir, profesorii nu şi-au primit integral salariile pe luna precedentă. La Şcoala nr. 1, cadrele didactice au primit pe luna trecută 62% din salariu, iar la Şcoala nr. 2 s-a dat 70%. Conform liderului de Sindicat Învăţământ Alba, Ioan Stanca, situaţia se va agrava spre sfârşitul anului, când lipsa banilor pentru salarii se va extinde în mai multe şcoli din judet.

“După cum deja ştiţi, au fost ceva probleme la începutul acestui an la plata salariilor în învăţământ şi au fost luaţi bani atunci din trimestrul IV şi aduşi în trimestrul II, pentru a putea fi acoperite cheltuielile cu salariile. Până în acest moment nu a existat nici o rectificare bugetară şi au început să apară primele semne că în lunile următoare vor fi situaţii mult mai grave la nivelul judeţului privind plata salariilor”, a declarat Ioan Stanca.

Acesta a precizat că, zilele următoare, se vor face eforturi pentru o rectificare la nivelul bugetelor din celelalte şcoli, de unde se vor lua bani pentru salariile cadrelor din învăţământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax