Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Probleme la furnizarea apei potabile în mai multe localități din Apuseni. Anunțul Apa CTTA

Publicat

Apa CTTA a anunțat vineri, 20 octombrie 2023, că în mai multe localități din Apuseni nu se poate asigura furnizarea apei potabile din sursa disponibilă, din cauza secetei.

Din cauza lipsei precipitațiilor din ultima vreme, sursa de apă potabilă care deservește consumatorii din comuna Gârda de Sus, satele Ocoale, Ghețari, Munună, Hănășești, Dealu Frumos, Gârda Seacă, SC APA CTTA SA ALBA Sucursala Apuseni nu mai poate asigura furnizarea continuă a apei potabile în localitățile sus menționate.

Aceasta se va face în funcție de cantitățile de apă acumulate, iar în acest sens, reprezentanții companiei recomandă clienților un consum moderat al apei.

„De asemenea, la reluarea furnizării, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm sa le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon: 0258-834501, în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax