Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Procesul CRIMEI care a zguduit Sebeșul: Soția tânărului ucis a fost audiată de instanță. Inculpatul rămâne în arest

Publicat

stancu valer (2)

Un nou termen în procesul crimei care a zguduit Sebeșul în urmă cu cu aproape 7 luni a avut loc, luni, 17 decembrie, la Tribunalul Alba. Soția bărbatului ucis cu o lovitură de cuțit în piept, în fața unei cafenele din Sebeș, a fost audiată în calitate de martor. În fața magistraților, tânăra femeie a relatat filmul evenimentelor din 16 mai în care soțul ei, Adrian Bercuciu, a fost ucis pe trotuarul din fața unei cafenele din centrul municipiului Sebeș.  Aceasta a descris cu lux amănunte cum o ieșire la cafea pe o terasă din oraș s-a terminat tragic pentru soțul ei, cu care era căsătorită de doar 10 zile.

În prima ședință la instanța de judecată, autorul crimei, inculpatul Valer Stancu, a recunoscut în totalitate fapta comisă și a cerut ca judecata să se realizeze prin procedură simplificată.

În același dosar, în urmă cu o lună, alți doi martori unul din partea inculpatului și altul din partea familiei tânărului ucis au detaliat împrejurările în care s-a produs crima. Martorii au vorbit și de un posibil conflict mai vechi între cei doi bărbați.

În mărturia din instanță soția lui Alin Bercuciu a declarat că în ziua de 16 mai se afla pe teresa unei cafenele din Sebeș alături de soțul ei. La ieșirea din bar, în parcarea cafenelei, au fost întâmpinați de către Stancu. Potrivit femeii, soţul  ei ar fi știut că Stancu vorbea cu alte persoane de un posibil conflict între cei doi bărbați.

CITEȘTE ȘI: Crima de la o cafenea din Sebeș: Rudele tânărului ucis cer daune de 500.000 de euro

Între cei doi bărbați ar fi început o discuție în care Alin l-ar fi întrebat pe Stancu ce are cu el și de ce a auzit de la alte persoane că ar vrea să îi facă rău.

În timpul discuției, Stancu i-ar ar fi spus victimei să rezolve problemele ”bărbatește” cu o luptă 1 la 1, propunere pe care Alin ar fi acceptat-o.

Potrivit soției, acesta din urmă și-ar fi dat hainele și ochelarii jos, apoi între cei doi ar fi avut loc o discuție mai aprinsă. În acel moment tânăra ar fi observat că inculpatul a scos un cuțit de circa 15 centrimetri cu care l-ar fi lovit pe bărbat o singură dată în jurul pieptului.

Cu ultimele puteri, Alin l-ar fi lovit cu un pumn în zona feței pe Stancu, după care s-a prăbușit la pământ.

Tânăra l-a descris pe soțul ei, care lucra ca bodyguard, ca fiind un om liniștit și spune că detesta cuțitele. Aceasta a mai declarat că se soțul ei se cunoștea cu inculpatul de mai multă vreme și faptul că nu se aflau în relații cordiale. Conflictul ar fi început în momentul în care tânăra a răspuns unui apel primit pe telefonul unei prietene, lucru care l-ar fi deranjat pe bărbat.

Mai mult, cei doi bărbați ar fi fost prieteni în trecut, relaţie care s-ar fi răcit în ultima perioadă. Totodată soția a mai declarat că în perioada în care au locuit în Germania, Stancu s-ar fi interesat prin alte persoane despre domiciliul celor doi soți.

Întrebată de judecătorul de caz dacă întâlnirea dintre cei doi bărbați a fost sau nu voluntară, aceasta a declarat că ea crede că bărbatul ar fi venit cu un scop în parcarea cafenelei, deoarece acesta i-ar fi observat pe cei doi pe terasa barului și, deși știa că au o relație tensinată, nu a evitat zona respectivă și a început discuția ce a dus la tragicul eveniment.

La sfârșitul sedinței, procurorul de caz a cerut păstrarea măsurii arestării preventive a inculpatului, iar acesta a declarat că este și el de acord cu arestul preventiv.

Precizăm că, până la o sentință definitivă a instanței de judecată, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax