Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Procesul CRIMEI care a zguduit Sebeșul: Soția tânărului ucis a fost audiată de instanță. Inculpatul rămâne în arest

Publicat


stancu valer (2)

Un nou termen în procesul crimei care a zguduit Sebeșul în urmă cu cu aproape 7 luni a avut loc, luni, 17 decembrie, la Tribunalul Alba. Soția bărbatului ucis cu o lovitură de cuțit în piept, în fața unei cafenele din Sebeș, a fost audiată în calitate de martor. În fața magistraților, tânăra femeie a relatat filmul evenimentelor din 16 mai în care soțul ei, Adrian Bercuciu, a fost ucis pe trotuarul din fața unei cafenele din centrul municipiului Sebeș.  Aceasta a descris cu lux amănunte cum o ieșire la cafea pe o terasă din oraș s-a terminat tragic pentru soțul ei, cu care era căsătorită de doar 10 zile.

În prima ședință la instanța de judecată, autorul crimei, inculpatul Valer Stancu, a recunoscut în totalitate fapta comisă și a cerut ca judecata să se realizeze prin procedură simplificată.

În același dosar, în urmă cu o lună, alți doi martori unul din partea inculpatului și altul din partea familiei tânărului ucis au detaliat împrejurările în care s-a produs crima. Martorii au vorbit și de un posibil conflict mai vechi între cei doi bărbați.

În mărturia din instanță soția lui Alin Bercuciu a declarat că în ziua de 16 mai se afla pe teresa unei cafenele din Sebeș alături de soțul ei. La ieșirea din bar, în parcarea cafenelei, au fost întâmpinați de către Stancu. Potrivit femeii, soţul  ei ar fi știut că Stancu vorbea cu alte persoane de un posibil conflict între cei doi bărbați.

CITEȘTE ȘI: Crima de la o cafenea din Sebeș: Rudele tânărului ucis cer daune de 500.000 de euro

Între cei doi bărbați ar fi început o discuție în care Alin l-ar fi întrebat pe Stancu ce are cu el și de ce a auzit de la alte persoane că ar vrea să îi facă rău.

În timpul discuției, Stancu i-ar ar fi spus victimei să rezolve problemele ”bărbatește” cu o luptă 1 la 1, propunere pe care Alin ar fi acceptat-o.

Potrivit soției, acesta din urmă și-ar fi dat hainele și ochelarii jos, apoi între cei doi ar fi avut loc o discuție mai aprinsă. În acel moment tânăra ar fi observat că inculpatul a scos un cuțit de circa 15 centrimetri cu care l-ar fi lovit pe bărbat o singură dată în jurul pieptului.

Cu ultimele puteri, Alin l-ar fi lovit cu un pumn în zona feței pe Stancu, după care s-a prăbușit la pământ.

Tânăra l-a descris pe soțul ei, care lucra ca bodyguard, ca fiind un om liniștit și spune că detesta cuțitele. Aceasta a mai declarat că se soțul ei se cunoștea cu inculpatul de mai multă vreme și faptul că nu se aflau în relații cordiale. Conflictul ar fi început în momentul în care tânăra a răspuns unui apel primit pe telefonul unei prietene, lucru care l-ar fi deranjat pe bărbat.

Mai mult, cei doi bărbați ar fi fost prieteni în trecut, relaţie care s-ar fi răcit în ultima perioadă. Totodată soția a mai declarat că în perioada în care au locuit în Germania, Stancu s-ar fi interesat prin alte persoane despre domiciliul celor doi soți.

Întrebată de judecătorul de caz dacă întâlnirea dintre cei doi bărbați a fost sau nu voluntară, aceasta a declarat că ea crede că bărbatul ar fi venit cu un scop în parcarea cafenelei, deoarece acesta i-ar fi observat pe cei doi pe terasa barului și, deși știa că au o relație tensinată, nu a evitat zona respectivă și a început discuția ce a dus la tragicul eveniment.

La sfârșitul sedinței, procurorul de caz a cerut păstrarea măsurii arestării preventive a inculpatului, iar acesta a declarat că este și el de acord cu arestul preventiv.

Precizăm că, până la o sentință definitivă a instanței de judecată, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

 

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Vodafone a anunțat planul fuziunii cu UPC. Integrarea va dura trei ani și vine cu bonusuri pentru clienții ambelor companii

Publicat

vodafone-UPC-integrare

Fuziunea Vodafone cu UPC va avea loc în prima parte a anului 2020, dar finalizarea întregului proces de integrare – legală, de portofoliu și mai ales de sisteme IT va dura circa trei ani, au anunțat marți oficialii UPC și ai Vodafone, informează românia24.ro. Aproape 10 milioane de clienți, o rețea mobilă care acoperă 3,1 […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bonuri de ordine electronice, muzică ambientală și poștă pneumatică pentru analize. DOTĂRI la noua Policlinică din Alba Iulia

Publicat

Cetățenii care vor ajunge pentru consultații medicale la Policlinica din Alba Iulia, după finalizarea lucrărilor de modernizare a locației în care aceasta va fi mutată, în incinta Spitalului Județean de Urgență, vor beneficia de servicii și echipamente medicale noi. Pentru reducerea timpului de așteptare și creșterea numărului de consultații se va instala un sistem electronic […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sediul în care va funcționa viitorul centru medical din Ocna Mureș a fost renovat. Serviciile medicale, disponibile din 2020

Publicat

colaj ocna mures
ocnamureșonline.ro

Speranță pentru locuitorii din Ocna Mureș, în ceea ce privește serviciile medicale din oraș. Lucrările de amenajare a viitorului centru multifuncțional de sănătate situat în clădirea fostului Spital Orășenesc sunt finalizate în proporție de 90% și se estimează că la începutul anului 2020, acesta va fi funcțional. La primul etaj al clădirii, vor funcționa în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Frig, brumă și prima zăpadă la munte. Joi va fi cea mai friguroasă zi din această toamnă

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 29 septembrie 2019. Valul de aer polar a acoperit deja jumătatea de nord a ţării, unde temperaturile au scăzut cu mai mult de 10 grade Celsius faţă de ieri. Miercuri, aerul rece va pune stăpânire şi pe sudul ţării, urmând ca joi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate