Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima de la o cafenea din Sebeș: Rudele tânărului ucis cer daune de 500.000 de euro

Publicat

stancu valer (2)

În prima ședință la Tribunalul Alba, în procesul crimei de la o cafenea din Sebeş, inculpatul Valer Stancu a recunoscut în totalitate fapta comisă și a cerut ca judecata să se realizeze prin procedură simplificată. Daunele morale cerute de rudele victimei se ridică la suma de 500.000 de euro, iar cele materiale la 30.000 de lei. Mai mult, s-a cerut schimbarea încadrării faptei lui Valer Stancu, din omor în omor calificat.

În prima ședință a procesului crimei de la o cafenea din Sebeș, familia victimei a cerut daune morale de 5000.000 de euro și daune materiale de 30.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Începe procesul crimei de la o cafenea din Sebeș, la Tribunalul Alba. A fost fixat un prim termen de judecată

Valer Stancu și-a recunoscut în totalitate fapta comisă și a cerut ca judecata se realizeze prin procedură, simplificată iar probele folosite să fie cele administrate în faza de urmărire penală.

Judecătorul de caz a admis cererea de judecată prin procedură simplificată și din acest motiv sentința finală a inculpatului va fi cu o treime mai mică.

CITEȘTE ȘI: CRIMA de la o cafenea din Sebeș: Cine era tânărul care a fost înjunghiat mortal pe terasa localului din Sebeș

Mai mult de atât, s-a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei comise de Valer, din omor, în omor calificat, motivul fiind o presupusă premeditare a faptei de către autor. În faţa instanţei s-a spus că acesta l-ar fi ameninţat şi în alte situaţii pe victimă, Adrian Alin B.

Avocatul lui Valer a solicitat schimbarea încadrării juridice în omor cu circumstanțe atenuante, susținând o aşa-zisă provocare din partea victimei.

Pentru următorul termen al procesului, judecătorul de caz a acceptat audierea a doi martori. Unul  din partea victimei şi altul din partea inculpatului.

CITEȘTE ȘI: Valer Stancu, autorul crimei de la o cafenea din Sebeș, trimis în judecată. Dosarul a ajuns la Tribunalul Alba

După audierea celor doi martori, magistratul s-ar putea pronunța în legătură cu cererile privind schimbarea încadrării juridice avansate de către părţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax