Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Profesoara de la școala din Săliște, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, trimisă în judecată

Publicat


salistea

Profesoara de limba engleză de la școala ”David Prodan” din comuna Săliștea, bănuită că ar fi avut relații cu un elev de clasa a VIII-a, a fost trimisă în judecată pentru act sexual cu un minor. De reținut este faptul că D.A. Elena a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul de caz. 

Dosarul în care profesoara de limba engleză va fi judecată pentru actul sexual cu un minor a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 22 aprilie, dar momentan nu a primit o primă dată de judecată. 

CITEȘTE ȘI: Profesoară de la o școală din județul Alba, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev minor

Potrivit reprezentanților Parchetului Judecătoriei Alba Iulia: ”în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în calitate de profesoară în cadrul Școlii Gimnaziale ”David Prodan” din comuna Săliștea, inculpata D.A.E., în vârstă de 34 ani, a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale consimțite cu un elev în vârstă de 14 ani, din clasa a VIII-a, în mai multe locuri de pe raza județului Alba.”

Surse judiciare au declarat că reprezentanții școlii au fost cei care au sesizat Poliția, după ce ar fi aflat că un elev ar fi deținut fotografii indecente cu profesoara respectiva. Aceștia ar fi aflat despre situație de la ceilalți elevi.

După izbucnirea scandalului, profesoara și-a dat demisia de la școala din Săliștea, dar și de la o altă unitate de învățământ la care aceasta preda ore de limba engleză.

Profesoara acuzată că a întreținut relații sexuale cu elevul avea o vechime de 10 ani la școala din Săliștea.

Actul sexual cu un minor se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani. 

Acordul de recunoaștere a vinovăției este actul încheiat între procuror și inculpat, act prin intermediul căruia este învestită instanța de judecată, în cazul în care inculpatul recunoaște comiterea faptei de care este acuzat și acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală, iar procurorul și inculpatul convin asupra modalității de individualizare a pedepsei.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Nixon avea pregătit un discurs special în cazul unui eșec al misiunii Apolo 11. Astronauții ar fi fost abandonați pe Lună

Publicat

La 20 iulie 1969, când astronauţii Neil Armstrong şi Buzz Aldrin au devenit primii oameni care au păşit pe Lună, preşedintele SUA Richard Nixon a vorbit prin telefon cu cei doi pionieri ai explorărilor spaţiale şi i-a felicitat spunându-le „datorită vouă, cerurile au devenit parte a lumii oamenilor. În acelaşi timp însă, preşedintele american avea […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cum puteți adopta un copil, ce acte sunt necesare și cât durează. Ghid complet și informații de la DGSPC Alba

Publicat

adoptie

Propoziția „vreau să adopt un copil” este de cele mai multe ori completată de „dar procedura e prea grea” sau „birocrația ne omoară”. Da, poate fi așa dacă famila care dorește să adopte vrea nepărat un bebeluș cu ochi albaștri, părul blond și dacă se poate să aibă și sânge „albastru”. Pentru cei care își […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Povestea unui eșec administrativ la Alba Iulia. Cazul ”Turturica” sau cum un oraș se poate comporta ca un ”stat captiv”

Publicat

t

Era o dimineață friguroasă de octombrie a anului 2017, când Primăria Alba Iulia a pus în executare mai multe hotărâri de instanță privind evacuarea unor familii de chiriași din blocul G2, cunoscut albaiulienilor sub numele de ”Turturica”. Jandarmi și polițiști locali, câini, mobilă, saci de haine, copii somnoroși, cu ghiozdanele în spate, care nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL Florin Roman anunță că îl dă în judecată pe liderul USR Alba pentru acuzațiile legate de afacerile unui ”apropiat”

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, a reacționat la acuzațiile USR Alba, cu privire la faptul că apropiați de-ai săi ar face afaceri cu statul. Roman spune că liderul USR Alba, Beniamin Todosiu, va trebui să își probeze declarațiile în instanță. ”Cei de la USR Alba au publicat contracost, în presa locală și pe pagina lor […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate