Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Profesoara de la școala din Săliște, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, trimisă în judecată

Publicat

salistea

Profesoara de limba engleză de la școala ”David Prodan” din comuna Săliștea, bănuită că ar fi avut relații cu un elev de clasa a VIII-a, a fost trimisă în judecată pentru act sexual cu un minor. De reținut este faptul că D.A. Elena a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul de caz. 

Dosarul în care profesoara de limba engleză va fi judecată pentru actul sexual cu un minor a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 22 aprilie, dar momentan nu a primit o primă dată de judecată. 

CITEȘTE ȘI: Profesoară de la o școală din județul Alba, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev minor

Potrivit reprezentanților Parchetului Judecătoriei Alba Iulia: ”în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în calitate de profesoară în cadrul Școlii Gimnaziale ”David Prodan” din comuna Săliștea, inculpata D.A.E., în vârstă de 34 ani, a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale consimțite cu un elev în vârstă de 14 ani, din clasa a VIII-a, în mai multe locuri de pe raza județului Alba.”

Surse judiciare au declarat că reprezentanții școlii au fost cei care au sesizat Poliția, după ce ar fi aflat că un elev ar fi deținut fotografii indecente cu profesoara respectiva. Aceștia ar fi aflat despre situație de la ceilalți elevi.

După izbucnirea scandalului, profesoara și-a dat demisia de la școala din Săliștea, dar și de la o altă unitate de învățământ la care aceasta preda ore de limba engleză.

Profesoara acuzată că a întreținut relații sexuale cu elevul avea o vechime de 10 ani la școala din Săliștea.

Actul sexual cu un minor se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani. 

Acordul de recunoaștere a vinovăției este actul încheiat între procuror și inculpat, act prin intermediul căruia este învestită instanța de judecată, în cazul în care inculpatul recunoaște comiterea faptei de care este acuzat și acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală, iar procurorul și inculpatul convin asupra modalității de individualizare a pedepsei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax