Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Profesor de sport de la o școala gimnazială din Alba Iulia, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. De ce a fost acuzat

Publicat

Un profesor de sport de la Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” din Alba Iulia, judecat pentru infracțiunea de „corupere sexuală a minorilor” a fost condamnat (miercuri 5 iulie 2023) definitiv la închisoare cu suspendare.

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit pedeapsa penală la 3 ani de închisoare cu suspendare și a majorat daunele pe care aceste trebuia să le plătească victimelor sale.

„Dispune majorarea daunelor morale încuviințate persoanelor vătămate minore (…) de la 500 de lei la 1.000 de lei fiecare, iar a daunelor morale încuviințate persoanelor vătămate (…) de la 500 de lei la 2.000 de lei fiecare.

Admite în parte acțiunea civilă exercitată de procuror în numele persoanelor vătămate minore (….) și va obliga inculpatul la plata sumei de câte 2.000 lei cu titlu de daune morale în favoarea fiecăreia”, se precizează în hotărârea Curții de Apel Alba Iulia pronunțată miercuri, 5 iulie 2023.

Bărbatul, Viorel Oargă, a fost trimis în judecată în 2019. A fost acuzat și de purtare abuzivă, dar, între timp, această infracțiune s-a prescris, scrie ziarul Adevărul.

Faptele datează din 2018. La momentul respectiv, profesorul a susținut că acuzațiile care îi erau aduse erau false și a spus că există situații la educație fizică în care este necesar un contact fizic cu elevul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax