Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Profesorul cercetat pentru corupere sexuală de minori: „Sunt acuzaţii false pe care trebuie să le resping”

Publicat

viorel oarga

Viorel Oargă profesorul de sport de la Școala „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, cercetat de poliție pentru corupere de minori, susține că acuzațiile aduse sunt false și susține că există situații la educație fizică în care este necesar un contact fizic cu elevul.

VEZI și: Profesor de la Școala „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, cercetat pentru corupere sexuală de minori

Părinții elevilor de clasa a VI-a susțină că profesorul are un comportament indecent și că le vorbește vulgar fetelor, chiar le și jignește. Viorel Oragă în vârstă de 60 susține că nu este nimic adevărat.

“Sunt acuzaţii false pe care trebuie să le resping. M-am apropiat de o elevă mai mult pentru că a fost o vreme bolnavă şi a venit la ora de educaţie fizică. Eu am pus mâna pe umărul ei şi am zis bravo, mă bucur că ai venit la ora de educaţie fizică. Sunt situaţii la educaţie fizică când se poate realiza un contact fizic.” sune profesorul de educație fizică, pentru știrileprotv.

Bărbatul a fost sancționat de conducerea școlii cu o scădere de 15% din salariu însă nu a fost suspendat din activitate. Acesta preda de 40 de ani şi este de mai bine de 20 de ani la această şcoală.

Romana Popa, directoarea unității de învățământ  spune că Viorel Oargă a mai avut în 2012 o condamnare pentru lovirea unor copii care s-a soldat cu un dosar penal şi o condamnare de 4 luni cu suspendare.

Potrivit IPJ Alba, a fost deschis dosar penal în care se fac cercetări sub acuzaţiile de corupere sexuală de minori.

IŞJ Alba a luat cunoştinţă despre aspectele sesizate de conducerea unităţii de învăţământ şi a constituit o comisie la nivelul inspectoratului, care să supravegheze desfăşurarea procedurilor legale în acest caz.

„Referitor la situația neplăcută ivită la Școala Gimnazială Vasile Goldiș, precizăm că IȘJ Alba a luat cunoștință de aspectele sesizate de conducerea unității de învățământ și drept urmare a constituit o comisie la nivel de inspectorat care să supravegheze desfășurarea procedurilor legale în speța de față. Totodată s-a solicitat implicarea organelor de cercetare penală și a DGASPC Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ioana

    vineri, 02.03.2018 at 19:29

    Doar atât a primit acest ďomn? De ce nu se iau măsuri mai servere? Eu aș fii pro camere de filmat in sala de clasă și de sport să știm și noi ce se întâmplă cu adevărat cu copii noștri la școală. Profesorul își susține opinia și elevul chiar dacă nu este vinovat tot el suportă consecințele. Câți copii sunt marginalizați și jigniți de profesori și învățători?

  2. Timpea florea

    vineri, 02.03.2018 at 20:07

    Lasati domnilor sa-si faca munca .Mia fost profesor de sport la vint imi aduc aminte am fost intro excurtie eram mai saracut mia platit din bani lui excursia plus mincare .este un om foarte sociabil si deschis cineva ii vrea locul insceneaza ceva,ecxista dumnezeu lasatil sasi faca treaba e un suflet mare,care multi nul au lasati sa iasa linistit la pensie sio merita multumesc.

  3. Ionel

    vineri, 02.03.2018 at 20:22

    Sportul – o inventie a societatii moderne. Cu programa expirata la toate materiile sunt putini profesori care predau un sport al mintii. Poate daca ar preda profesorii de sport si orele de educatie sexuala ar fi doi iepuri dintr-o lovitura.

    • Bebe

      sâmbătă, 03.03.2018 at 13:50

      Esti un prost cu p mare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax