Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 20 noiembrie: Vreme neobișnuită pentru sfârșitul toamnei. Se anunță multe ploi

Publicat

toamna vremea

Vreme neobișnuită pentru sfârșitul toamnei. În prognoza meteo pe patru săptămâni, meteorologii anunță o vreme neobișnuită pentru această dată din  calendar. Deși ne apropiem cu pași repezi de iarnă, în ultima parte a toamnei meteorologii estimează că vremea va fi frumoasă, chiar neobișuit de caldă. Totuși, sunt prognozate multe ploi, cantitățile fiind excedentare în mare parte din țară.

Vremea în weekend 20 octombrie – 22 octombrie, în județul Alba: vremea va fi foarte frumoasă, cu temperaturi care ne aduc aminte de vară. În unele localități din județul Alba sunt anunțate temperaturi maxime de 23 – 26 de grade Celsius. Nici minimele nu coboară mai jos de 10 grade Celsius. Ceva ploi sunt anunțate începând de săptămâna viitoare.

Vezi și Când vor cădea primii fulgi de zăpadă la Alba Iulia. Prognoza AccuWeather pentru următoarele două luni: soare, ploi și ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 23 octombrie – 20 noiembrie 2023.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 23 – 30 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, dar și deficitar în cele sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 30 octombrie – 06 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 06 – 13 noiembrie 2023

Temperatura medie aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitîțile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință spre excedent în cea mai mare parte a țării.

sursa: ANM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    vineri, 20.10.2023 at 09:25

    Sunt bine venite ploile ” Mulțumesc pentru prognoză „

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax