Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Programul de ore remediale va continua pe parcursul întregului an școlar 2021-2022. Declarațiile ministrului Educației

Publicat

Ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că programul de ore remediale va continua şi pe parcursul întregului an şcolar 2021 – 2022, pentru recuperarea pierderilor educaţionale înregistrate pe fondul pandemiei.

Sorin Cîmpeanu a precizat că programul de ore remediale era valabil pentru semestrul 2 din anul şcolar 2020 – 2021.

„Conştientizând nevoia de recuperare a pierderilor educaţionale, acest program se va extinde şi pe parcursul întregului an şcolar 2021 – 2022”, a spus ministrul educaţiei.

Citește și: Peste 1000 de elevi din județul Alba, înscriși la ore remediale. Acestea sunt organizate în 36 de unități de învățământ

Cîmpeanu a precizat că propunerea în acest sens va fi făcută în Comisia de învăţământ din Senat.

Potrivit acestuia, niciun sistem de educaţie din lume nu a fost pregătit pentru această perioadă de criză sanitară, în care pierderile înregistrate sunt mari şi foarte mari.

„Această perioadă de criză pentru care nu numai sistemul de educaţie din România nu a fost pregătit, niciun alt sistem din lume – nici măcar din ţările cele mai avansate, către care ne uităm cu admiraţie – nu au făcut faţă acestei perioade. Pierderile sunt mari şi foarte mari”, a afirmat Sorin Cîmpeanu.

Sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax