Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PROGRAMUL Familiei Regale la Alba Iulia. Evenimentele la care participă Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu

Publicat

MS

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu vor călători la Alba Iulia cu Trenul Regal. Alături de Majestatea Sa se vor afla și ASR Principesa Elena și soțul ei, ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia și ASR Principesa Maria, transmite secretariatul Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

Călătoria Familiei Regale cu Trenul Regal va onora memoria celor care au realizat Marea Unire, la 100 de ani de la înfăptuirea marelui ideal național.

Familia Regală va ajunge în gara Alba Iulia la 1 Decembrie 2018, la ora 9.30. Trenul Regal va fi remorcat de locomotiva cu abur Pacific 231.065, construită în anul 1922.

Citeşte şi Locomotiva care va remorca Trenul Regal al României în drumul spre Alba Iulia la 1 Decembrie, renovată pentru CENTENAR

Familia Regală va fi întâmpinată la Gara Alba Iulia de autoritățile locale și de locuitori ai municipiului Marii Uniri.

„Toți cei care vor dori să întâmpine Familia Regală şi să vadă Trenul Regal în gara Alba Iulia sunt bineveniți”, se precizează în comunicat.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, alături de ceilalți membri ai Familiei Regale, vor participa, la ora 10.00, la un Te Deum oficiat la Catedrala Încoronării, iar la ora 15.30, la ceremonia militară din Bulevardul 1 Decembrie 1918.

VEZI: PROGRAMUL COMPLET al ZILEI NAȚIONALE a României 2018, la Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Totul e pregatit

    marți, 27.11.2018 at 15:39

    E nevoie de aplaudaci si gura -casca asa ca la sinaia pe 30 sep cand au fost chemati de la sute de km sa umple marginile drumului ca sa nu faca aia din caleasca cu mana la frunzele pomilor.Dupa care le-au trantit usa-n nas aplaudacilor ca slugile trebuie sa stea afara.Parintele Calinic le-a spus sa dea si ei o gustare la aplaudaci dar nu s-au indurat sa-si cinsteasca aplaudacii.Poate Alteta Radu sa le dea cate o ciocolata Duda.Autoritatile sa aiba grija sa nu se iasa din tara si cu trenul asta….

  2. Cu gandul la Romania timpurilor care vor veni

    marți, 27.11.2018 at 21:08

    O sa ajunga trenul regal obiect de impartit intre succesorii Regelui Mihai si nepotul descalificat in public pt lipsa moralitatii.Un biciclist neras si o fatuca priceputa sa care apa rece asteapta doar mosteniri nemuncite….!!!!!!!!

  3. crina

    sâmbătă, 01.12.2018 at 10:30

    In aceasta zi ar trbui sa facem pace cu istoria noastra! Nu va faceti griji va ajunge si dumneavoastra hamesiti comunisti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax