Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul pentru acordarea de finanţări nerambursabile în 2013, la Aiud: 250.000 de lei pentru activităţi religioase, culturale şi sportive

Publicat

Consilierii din Aiud au avut pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de hotărâre privind aprobarea programului pentru acordarea de finanţări nerambursabile în anul 2013. Activităţi culturale, sportive şi cele ale cultelor religioase cumulează o valoare totală de 250.000 de lei.

În condiţiile Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al Municipiului Aiud alocate pentru activităţi nonprofit de interes local, programul pentru acordarea acestor finanţări în 2013 este următorul:

– susţinerea cultelor: suma alocată 100.000 lei

– alte activităţi culturale: 50.000 lei

– sport: 100.00 lei.

Sesiunea pentru depunerea proiectelor se desfăşoară în perioada 6 mai – 5 iunie 2013, iar selecţia proiectelor se efectuează între 10 iunie – 10 iulie.

În raportul de specialitate privind aprobarea programului se menţionează că, „potrivit Legii 350/2005, alocaţia financiară directă din fonduri publice, în vederea desfăşurării de către persoane fizice sau juridice fără scop patrimonial a unor activităţi non profit, să contribuie la realizarea unor acţiuni sau programe de interes public general, regional sau local se realizează prin atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă.

Astfel, în conformitate cu art. 15, alin. 1, autorităţile finanţatoare stabilesc un program anual propriu pentru acordarea de finanţări nerambursabile, potrivit legii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax