Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PROIECT: Fost ministru al Educaţiei vrea începerea anului şcolar în a treia săptămână din septembrie

Publicat

elevi scoala ghiozdan

Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop, a anunțat pe Facebook că vrea ca săptămâna viitoare să depună un proiect legislativ care prevede ca începutul anului școlar să fie fixat în a treia zi de luni din septembrie.

Liviu Pop a creat, pe Facebook, un sondaj de opinie prin care internauții sunt întrebați dacă sunt de acord cu propunerea sa legislativă.

Citește și Când încep elevii școala. Decizie de ultimă oră a ministrului interimar al Educației, Daniel Breaz. Structura noului an școlar

Potrivit sondajului, creat acum 12 ore, 85 la sută sunt de acord.

„Săptămâna viitoare vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educației Naționale prin care să se fixeze începutul anului școlar în a treia zi de luni din septembrie”, scrie senatorul PSD, pe Facebook.

Ministrul interimar al Educației, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul școlar 2019-2020 să fie luni, 9 septembrie.

Premierul Viorica Dăncilă solicitase Ministerului Educației prelungirea vacanței de vară cu o săptămână, astfel încât anul școlar să înceapă pe 16 septembrie, motivând că aceasta este dorința patronatelor din turism.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax