Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect la CJ Alba pentru integrarea pe piaţa muncii a 80 de tineri din patru şcoli din judeţ. Consiliere şi activităţi de practică, finanţate din fonduri europene

Publicat

sediu Consiliu Judetean Alba

Un nou proiect pentru tineri va fi lansat joi, de la ora 14.00, la Consiliul Județean Alba. „Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în județul Alba, România” își propune creșterea gradului de integrare socio-profesională a 80 de tineri din județ, prin implementarea unui program practic și teoretic, prin care Comisia Europeană va monitoriza modul în care tinerii sunt incluși pe piața muncii.

Proiectul „Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în județul Alba, România” este finanțat de Uniunea Europeană, prin Directoratul General pentru Ocupare, Afaceri Sociale și Incluziune, în cadrul acțiunii de pregătire „Scheme de Garantare pentru Tineri, are ca scop integrarea socio-profesională a 80 de tineri din patru școli pilot din Alba, prin implementarea unui program de acompaniament suport și pregătire practică, în cadrul unui parteneriat public-privat, constituit între actori locali cu atribuții în implementarea politicilor de ocupare și de tineret.

Prin implementarea activităților prevăzute în acest proiect, Comisia Europeană va urmări eficiența măsurilor de activare a tinerilor și a schemelor de garantare a ocupării acestora pe piața muncii, urmând ca rezultatele să fie promovate la nivel european.

Partenerii CJ Alba în implementarea acestui proiect sunt Inspectoratul Școlar Județean Alba, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Patronatul Român, Asociația „Acțiuni Sociale prin metode Educative Active -ASMEA” Ocna Mureș și Asociația „Atitudini și Alternative” București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax