Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proprietarii de pensiuni din Munții Șureanu au adunat 100 de saci de gunoaie. Ecologizare în Luncile Prigoanei și Poarta Raiului

Publicat

Voluntarii Asociației Luncile Prigoanei, cu sprijinul Primăriei Șugag, au organizat sâmbăta o amplă acțiune de ecologizare în zona Luncile Prigoanei – Poarta Raiului din Munții Șureanu, una dintre cele mai frumoase zone montane din România.

În acest an, mai mult de 30 de proprietari de Cabane și Pensiuni din zona, s-au adunat pentru ediția a 2-a a acțiunii de ecologizare. În total, au adunat peste de 100 saci de gunoi, lăsat în urmă de turiști.

Acțiunea s-a concentrat în special pe 5 zone principale, zona Luncile Prigoanei, drumul de acces dinspre Mănăstirea Oașa, drumul spre Poarta Raiului, drumul spre tabăra sportivă – Gura Prigoanei și Părăul cu Nisip.

„Ne dorim ca aceste acțiuni de voluntariat și de ecologizare să se desfășoare cu recurență, în fiecare an, cu sprijinul membrilor Asociației Luncile Prigoanei și a vecinilor din zona Prigoana – Poarta Raiului.

Invităm turiștii să se bucure de aerul curat, peisajele și liniștea de la munte” a spus Horia Trifu, vicepreședintele asociației și responsabilul pentru acțiunea de ecologizare.

După acțiunea de ecologizare, participanții s-au bucurat de o masă copioasă, și băuturi răcoritoare în zona Stânei Ecologice din Luncile Prigoanei.

FOTO: Vara în Munții Șureanu. Peisaje de poveste în lumea urșilor, a lupilor și a râșilor, la mică distanță de Alba Iulia

Peisajele verii din aceste locuri, de o frumusețe extraordinară, sunt fără egal în România. Valea Frumoasei, Iezerul Șureanu, Poarta Raiului, Luncile Prigoanei și Oașa sunt doar câteva dintre atracțiile extraordinare ale zonei.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax