Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Propusă pentru arest preventiv: Viorica S. din Alba Iulia, care și-a înjunghiat soțul cu un cuțit, va fi prezentată Parchetului

Publicat

Tânăra de 25 de ani din Alba Iulia, care și-a înjunghiat soțul cu un cuțit în burtă, vineri, ar putea petrece cel puțin următoarele 30 de zile după gratii. Ea a fost propusă pentru arestare preventivă și va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Având în vedere concluziile medico-legale formulate şi rezultatul cercetărilor efectuate până în prezent, cauza privind pe suspecta Viorica S., de 25 de ani, din Alba Iulia, care în data de 13.09.2013, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool şi-a tăiat soţul cu un cuţit în zona abdominală, a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea cercetării acesteia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 20 rap. la art. 174, art. 175, alin. 1 lit. c, Cod penal.

Ieri, 13.09.2013, inculpata a fost prezentată Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea unităţii de parchet şi a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru o perioadă de 30 de zile.

Aceasta a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Citiți și: Şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit. O femeie de 25 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după o ceartă în familie cu alcool “la bord”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax