Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prostituatele de pe centură, vizitate de oamenii legii: Dosare penale și amenzi de 3.500 de lei, aplicate de polițiștii din Alba Iulia

Publicat

Polițiștii din Alba continuă acțiunile de combatere a fenomenului prostituției pe raza județului, iar, în acest sens, la sfârșitul săptămânii, alte trei tinere s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinse „la muncă” pe șoseaua de centură a Alba Iuliei.

Vineri, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost depistate B.A.N. şi C.C.M., două tinere de 24 şi 22 de ani, în timp ce întreţineau raporturi sexuale, contra unor sume de bani, cu doi bărbaţi din judeţul Alba, respectiv Mehedinţi.

Sâmbătă, a fost identificată P.A.M., de 29 de ani, din comuna Berghin în timp ce întreţinea raporturi sexuale, contra unei sume de bani cu un bărbat de 26 de ani, din judeţul Alba.

Celor 3 tinere le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

Tot în cadrul acţiunii au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.500 lei, pentru contravenţii ca atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax