Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Protecţia consumatorului: Încălţăminte din import, oprită temporar de la comercializare

Publicat

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au făcut, recent, mai multe controale la operatorii economici care comercializează textile şi încălţăminte, valoarea produselor verificate fiind de 22.444 lei.

Acţiunile de control desfăşurate s-au finalizat prin întocmirea unui număr de 31 de procese verbale, din care 17 procese verbale de constatare a contravenţiilor, cu aplicarea de amenzi în valoare de 33.000 lei, la trei agenţi economici.

Încălţăminte importantă fără elemente de identificare

Mai mulţi patroni din Alba Iulia comercializau încălţăminte din import, fără ca marfa să fie însoţită de informaţii privind denumirea produsului, denumirea şi adresa producătorului sau importatorului, model, recomandări de întreţinere.

Operatorii economici constataţi cu abateri la comercializarea produselor au fost sancţionaţi cu avertismente şi amenzi, iar produsele au fost oprite temporar de la comercializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax