Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Protectorii prostituatelor de pe strada Olteniei au fost trimişi în judecată

Publicat

Cei doi bărbaţi acuzaţi că au asigurat protecţia mai multor fete, printre care şi una minoră, care se prostituau într-un local situat pe strada Olteniei din Alba Iulia, au fost trimişi în judecată.

Vasile Gheorghe Varvaroi (30 ani) din Alba Iulia şi Nicolae Ovidiu Bota (35 ani) din Sebeş vor fi judecaţi în stare de arest preventiv, alături de Daniela Andreea Kozak şi Ileana Kozak, în dosarul de proxenetism ce a intrat, joi, pe rolul Tribunalul Alba. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti şi a percheziţiilor domiciliare, în luna aprilie, s-a procedat la reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, după care au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

În 10 mai, mandatele de arestare preventivă a inculpaţilor au fost prelungite de magistraţi cu încă 30 de zile.

Inculpaţii sunt acuzaţi că au asigurat cazarea şi protecţia mai multor fete care prestau servicii sexuale. Potrivit cercetărilor, acestea îşi desfăşurau activitatea într-un bar de pe strada Olteniei, dar se deplasau şi în alte locaţii, la solicitarea telefonică a clienţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax