Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Protestul tinerilor împotriva ACTA a continuat şi duminică, la Cugir

Publicat

Duminică după-amiaza după ora 17.00, un grup de tineri din Cugir au continuat să protesteze împotriva ratificării iniţiativei legislative ACTA, ce are ca obiect protejarea proprietăţii intelectuale pe internet. În opinia acestora, legea ce ar urma să intre în dezbateri la Parlamentul european în iunie şi pe care România a semnat-o restricţionează libera exprimare.

Protestul de duminică de la Cugir, pe o vreme tipică de iarnă, cu ninsoare şi vânt, este continuarea manifestării de sâmbătă, la care au participat aproximativ 25 de oameni, cu pancarte şi mesaje împotriva ACTA. Astfel, tinerii încearcă să atragă atenţia asupra efectelor pe care ar putea să le aibă aplicarea acestei legi asupra celor care utilizează internetul. Mai multe informaţii despre protestele de sâmbătă de la Cugir şi Alba Iulia puteţi citi aici.

Vă prezentăm imagini de duminică:

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax