Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Provocare de la Primăria Alba Iulia: De Crăciun, copiii vor împodobi brăduţii din Parcul Unirii

Publicat

Am intrat în luna Crăciunului, iar, ca în fiecare an, în această perioadă administraţiile locale se pregătesc să împodobească oraşele de sărbători. Alba Iulia se va lăuda nu cu un singur pom de iarnă, ci cu patru, iar asta deoarece copiii de la grădiniţele din municipiu sunt provocaţi să se întreacă în originalitate, prin împodobirea a trei astfel de brăduţi.

Primăria municipiului Alba Iulia pune la dispoziţia cetăţenilor, dar în special a copiilor de grădiniţă, trei brazi din Parcul Unirii, pe care aceştia îi vor putea împodobi după bunul plac. „Tradiţional sau modern, bradul din acest an va fi cu siguranţă unul original, iar în decorarea lui îşi vor găsi micile opere şi Ionuţ, Andrei, Oana, Maria… toţi copiii din Alba Iulia. O mulţime de posibilităţi de creaţie şi infinite posibilităţi de distracţie pentru toţi cei care vor decora Brăduţii Copiilor. Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, fiecare grădiniţă este chemată să desemneze o grupă de copii care să participe la decorarea efectivă a brăduţilor, începând cu orele 11.00. Cea mai frumoasă decoraţiune (având ataşat un bilet cu numele celui care a creat-o) va fi premiată. Administraţia locală va dărui fiecărei grădiniţe bradul tradiţional de Crăciun, dar şi cadouri pentru micuţi”, au precizat organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax