Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba explică de ce și-a trimis aleșii locali la Strasbourg: să promoveze turistic și economic județul

Publicat

O delegație din județul Alba, alcătuită din primari și aleși locali ai Partidului Social Democrat, a vizitat în această săptămână sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia primei sesiuni plenare a anului 2018.

PSD Alba a transmis un comunicat de presă pentru a explica ce au făcut aceștia acolo. În ultima zi au apărut comentarii legate de unii membri ai delegației, cum ar fi primarii, pe care problemele apărute odată cu ninsoarea abundentă i-au prins în străinătate, dar și legate de activitatea șefei IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, și ea aflată la Strasbourg în timp ce instituția pe care o conduce se regăsește în centrul unui scandal legat de închiderea și comasarea unor școli și grădinițe, care ar afecta sute de copii din județ. 

Citește și RĂZBOI: Florin Roman acuză IȘJ Alba că forțează închiderea unor școli și grădinițe. Replică dură de la PSD

În acest context, reprezentanții PSD spun că delegația partidului a discutat la Strasbourg despre promovarea turistică și economică a județului Alba și au aflat despre ”procesul decizional al Uniunii Europene”.

Comunicatul de presă al PSD Alba

”Aleșii din Alba au discutat la Strasbourg despre promovarea județului, la inițiativa ministrului Victor Negrescu

Inițiativa i-a aparținut ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, iar vizita a fost realizată cu sprijinul deputatului european Răzvan Popa. Oaspeții din Alba au putut afla, astfel, mai multe detalii despre procesul decizional al Uniunii Europene, dar și participa la discuții cu diverși  oficiali europeni privind mecanisme eficiente care pot fi utilizate în vederea atragerii fondurilor europene, dar și pentru promovarea turistică și economică a județului în perspectiva preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, începând cu 1 ianuarie 2019.

„Proiectul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene este unul de importanță majoră pentru întreaga societate, iar intervalul de vizibilitate de care se va bucura țara noastră reprezintă o oportunitate inclusiv pentru județul Alba, atât în anul premergător, cât și pe durata celor șase luni de mandat. Vom organiza, pe perioada președinției noastre, evenimente în Alba și ne dorim ca acest proiect să genereze un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a albaiulienilor“, a declarat Victor Negrescu.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Iulian

    joi, 18.01.2018 at 21:51

    “Aleșii din Alba “ asta e din aceiași categorie cu expresia de duh enunțată de Dirzu – românii trăiesc mai bine dar încă nu și-au dat seama. Pot sa recunosc in poza publicată niște fețe care nu au nicio treaba cu “aleșii locali”

  2. Milu

    vineri, 19.01.2018 at 15:50

    Alesii cui? Daca bine-mi amintesc nu PSD-ul a luat majoritatea in Alba. Si chiar nu-mi spun nimic acesti alesi. Cine i-o fi ales?

  3. Alba

    duminică, 21.01.2018 at 02:46

    Latraii au iesit si ei din judet.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax