Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba își aruncă în cursa electorală candidații pentru primăriile Scărișoara, Întregalde și Sohodol. Vor dispensare și drumuri asfaltate

Publicat

IMG_2683 PSD Alba continuă să-şi prezinte candidații pentru funcțiile de primari din judeţ. În conferința de marți, a venit rândul celor care vizează fotoliile de la conducerea primăriilor Scărișoara, Întregalde și Sohodol.

Gheorghe Pașca, Marius Cristian Berindei, Nicolae Tecșa sunt cei trei candidați care intră în cursa de la alegerile locale.

Gheorghe Pașca are 62 de ani, este candidatul PSD pentru funcţia de primar la Scărişoara și nu este un novice în administrația locală. Acesta a mai fost primar în perioadele 1984-1992 și 2000-2004, la Albac.

S-a mutat de un an în Scărișoara, unde a mai lucrat cadrul primăriei, în urmă cu 30 de ani. Pașca spune că principalele probleme care trebuie rezolvate sunt legate de infrastructură, construirea uni dispensar, dar și cămine culturale în fiecare localitate.

De asemenea, fostul primar crede că este necesară o piață de legume-fructe, dat fiind faptul că în localnicii cultivă preponderent cartofi.
Acesta a precizat că trebuie renovate şi școlile și căminele pentru elevi. Pașc crede că mediatizarea zone și organizarea unor evenimente ar putea crește numărul de turiști și sursele de venit.

Nicolae Tecșa (30 de ani) este medic veterinar din comuna Întregalde. Acesta spune că nu are experiență în politică și că s-a înscris în PSD în anul 2014. Şi Tecșa vrea drumuri asfaltate pentru comună, dispensar, precum și dezvoltarea turismului.

Cu aceleași idei a venit și Marius Cristian Berindei, candidatul PSD pentru comuna Sohodol. Acesta are 34 de ani și este de meserie inginer. Tânărul spune că oamenii din comună ar avea nevoie de o antenă cu semnal pentru telefonia mobilă, pentru că în prezent în zonă nu există astfel de rețea.

Vezi şi PSD Alba și-a prezentat candidații pentru primăriile Aiud, Abrud și Ocna Mureș. Cei trei deţin funcţii în administraţiile locale

Citeşte şi Doi administratori de firme și un bancher, candidații PSD Alba pentru primăriile Zlatna, Roșia Montană și Ighiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax