Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba se plânge că le-au fost vandalizate bannere electorale, în mai multe localităţi din judeţ

Publicat

ioan dirzu, afis vandalizat PSD Alba se plânge de vandalizarea afişelor electorale în mai multe localităţi din judeţ. Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Ioan Dîrzu, contracandidaţii joacă „murdar”, iar în Alba Iulia, Vidra şi Ighiu mai multe bannere ale PSD-ului au fost „devalizate”.

Un panou din Alba Iulia, amplasat la Cimitirul Eroilor a primit o altă reformulare, de la persoane care nu îl au la inimă pe premierul României, astfel că mesajul „Victor Ponta, preşedintele care uneşte” este, după noul „tipar”, scris cu spray roşu, „Victor Ponta, preşedintele care fură”.

La Vidra multe bannere au fost tăiate şi, spune Dîrzu, „curios, doar cele ale alianţei PSD-UNPR-PC”. PSD a făcut sesizare către BEJ şi IPJ Alba cu privire la aceste vandalizări.

Dacă săptămâna trecută, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu spunea că cei de la PSD s-au apucat de o „campanie ilegală”, mai precis împart pliante denigratoare faţă de Klaus Iohannis, pensionarilor, cu ajutorul celor de la Poştă, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, se plânge că contracandidaţii lor îşi bat joc de banii organizaţiei pentru că în mai multe localităţi din judeţ afişele electorale au fost vandalizate.

dirzu „Ne sunt devalizate în mod constant bannere, afişe din mai multe zone ale judeţului Alba. Este vorba de un panou din Alba Iulia, în care <Victor Ponta, preşedintele care uneşte>, <uneşte> este tăiat cu spray şi înlocuit cu alte cuvinte. Am sesizat organele abilitate şi le rugăm să îşi facă datoria. La Vidra ne sunt tăiate bannerele pe jumătate, şi curios doar cele ale alianţei PSD-UNPR-PC.

În partea de jos a judeţului, unde am făcut plângere prin colegii noştri veniţi din comuna Ighiu, unde s-au distribuit materiale de construcţii vechicule şi autovehicule tractate, fără număr de înmatriculare. S-a distribuit cărămidă, BCA, ciment, deci materiale de construcţii în carierul romilor. Am sesizat organele abilitate să afle cine, vă asigur că noi nu. Toate aceste abuzuri au fost sesizate către BEJ, IPJ Alba, să urmărească ceea ce se întâmplă. Am transmis colegilor noştri că niciun afiş, niciun banner nu trebuie rupt, devalizat”, a declarat Ioan Dîrzu.

Liderul PSD Alba a mai precizat că s-a făcut sesizare către Poliţia Judeţului Alba, pentru a se afla cine a „distribuit aceste materiale  cu mijloace de transport fără numere de înmatriculare în cantitate de 2 TIR-uri. Să ne spună cine în campanie electorală”.

La Ighiu, Dîrzu mai spune că multe bannere au fost pur şi simplu rupte de pe stâlpi.

Acesta are şi o „recomandare” pentru contracandidaţii care joacă „murdar” în campanie: „Să renunţe la aceste gesturi pentru că bugetele noastre nu sunt constituite din cele ale Consiliului Judeţean Alba sau ale primăriei. Sunt bani proprii şi sunt destul de costisitoare aceste bannere, nu avem posibilitatea să le înlocuim. Ştim de unde se duc banii şi se învârt în jurul CJ şi al primăriei. Nu avem suficiente date să sesizăm DNA, toate aceste informaţii pe care le avem vin pe alte căi, nu cu documente certe”. Dîrzu spune că un banner de dimensiuni mari costă aproximativ 3 milioane de lei.

La sfârşitul săptămânii, Atanasiu spunea că şi în Alba Iulia au ajuns să fie „vandalizată” imaginea lui Iohannis, prin diferite pliante care îl acuză că taie pensiile. ACL Alba a făcut sesizare către BEJ şi IPJ Alba în această privinţă. Totodată preşedintele PNL Alba declara că cei care ajută la distribuirea acestor pliante sunt poştaşii.

Citeşte şi ACL Alba a reclamat la BEJ pliantele cu mesaje anti-Iohannis. Atanasiu: „PSD continuă să încalce legea în campanie”

Întrebat dacă s-a încheiat un contract cu Poşta Română, pentru ca acele plinate denigratoare la adresa lui Iohannis, să ajungă în mâna pensionarilor, liderul organizaţiei locale a declarat: „PSD Alba nu a făcut contract cu Poşta, nu a distribuit chestiuni de genul ăsta prin Poştă. Nu cunoaştem acest aspect”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gabi

    miercuri, 29.10.2014 at 00:49

    Va iubeste poporul…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax