Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba se pregătește pentru alegerile locale: Șapte candidaţi interni pentru fotoliul de la Primăria Alba Iulia, aleşi prin sondaj de opinie

Publicat

PSD Alba alegeri Candidaţii PSD Alba pentru alegerile locale din 2016 vor fi aleşi în cadrul organizaţiei, în funcţie de rezultatele unor sondaje de opinie. Mai exact, cetăţenii din comunele din Alba, dar şi din municipiu decid care este candidatul ideal care are „stofă” de primar.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a spus că sunt şapte reprezentanţi ai partidului care vor să intre în cursa pentru fotoliul de primar la Alba Iulia, însă organizaţia va decide care sunt cei mai apţi pentru a „rezista” în competiţie.

În legătură cu alegerile locale care se apropie cu paşi mici, Ioan Dîrzu a spus că pentru fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia sunt şapte candidaţi PSD, însă nu a vrut să dezvăluie numele acestora.

Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a  ”desecretizat” numele unui candidat, în postura lui Călin Potor. Un alt posibil candidat la fotoliul primăriei Alba Iulia ar putea fi consilierul local PSD, Horaţiu Clepan.

Pe pagina sa de socializare, Clepan a primit multe mesaje de încurajare de la prieteni ca să intre în cursa alegerilor locale, de exemplu „viitorul primar”, „te susţin cu tot ce pot!”. Asfel până în momentul de faţă PSD Alba are doi candidaţi pentru Primăria Alba Iulia, Călin Potor şi Horaţiu Clepan.

„Suntem într-o chestiune de organizare cu alegeri pe organizaţii comunale, municipale şi democratic fiecare organizaţie îşi propune candidaţii cu care vor să iese la alegeri.

Dacă sunt 2-3 candidaţi, facem sondaje de opinie în rândul cetăţenilor şi cel mai bine poziţionat, indiferent că este preşedinte ale organizaţiei sau simplu membru, acela va merge, susţinut de organizaţie în alegerile locale”.

Citeşte şi Mircea Hava, despre contracandidaţii care-i „vânează” locul la Primăria Alba Iulia în 2016: „Nu-mi este frică de nimeni”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax