Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba, singura formațiune fără candidat la Primăria Alba Iulia. Partidul nu are adversar pentru Gabriel Pleșa și Paul Voicu

Publicat

PSD Alba este singura formațiune politică din județ, care până la ora actuală nu și-a desemnat candidatul pentru Primăria Municipiului Alba Iulia, în condițiile în care toate partidele importante, dar chiar și cele mai mici au anunțat cu cine intră în cursa pentru cea mai importantă primărie din județ. 

Potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, momentan, social democrații sunt încă la stadiul de sondaje pentru a afla ce om din partid stă cel mai bine în ochii alegătorilor din Alba Iulia.

Dîrzu a spus că într-un sondaj comandat de PSD Alba, apar ca opțiuni Daniel Breaz, Bogdan Medrea, Daniel Zdrînc, Alin Stanciu și alți membri de partid. Acesta a mai precizat că sondajul se va încheia la sfârșitul săptămânii viitoare.

De asemenea, într-un alt sondaj comandat probabil de o altă formațiune politică, apare numai Alin Stanciu din partea PSD Alba, ca opțiune pentru Primăria Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Sondaj telefonic cu ”surprize” în județul Alba: Întrebări despre candidați care încă nu au fost anunțați de propriile partide

Ioan Dîrzu a mai declarat în timpul unei conferințe de presă susținută, joi, 16 iulie, că va trimite presei o listă cu 60 de candidați la primăriile din Alba, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Până acum, în cursa pentru Primăria Alba Iulia au fost anunțați Gabriel Pleșa (USR-PLUS) Voicu Paul (PNL), Gheorghe Beleiu (Pro România) și Bogdan Lazăr (ALDE). De asemenea, în cursă ar mai putea intra și Mircea Trifu (ANA).

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 17.07.2020 at 21:41

    Candidatul vostru are acelesi sanse ca si portarul de la Poarta Cetatii !

  2. Roco

    sâmbătă, 18.07.2020 at 07:27

    Nici consilieri nu vor avea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax