Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD nu are candidat la președinția României. Liviu Dragnea vrea să amâne desemnarea cât mai mult

Publicat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea nu este de acord cu organizarea în perioada următoare a unui congres pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale, afirmând că acesta ar ”dispărea în trei luni”. Declarația a fost făcută după şedinţa Comitetului Executiv Național, un organism de conducere al partidului întrunit luni. „Nu, ar fi o mare greşeală. Dacă noi am desemna un candidat, în trei luni de zile, el dispare”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă este oportună organizarea unui congres pentru stabilirea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale.

Citește și CRIZĂ MAJORĂ în PSD: Mihai Tudose REFUZĂ INTERIMATUL. Zarurile sunt în mâna președintelui Klaus Iohannis

Dragnea a adăugat că ar fi prea devreme, având în vedere că alegerile prezidenţiale au loc peste doi ani. Declarațiile sale vin în contextul în care președintele PSD are probleme în interiorul propriului partid, existând voci care îi contestă activitatea din ultimul timp. Apariția unui ”prezidențiabil” la vârful partidului nu ar face decât să-i știrbească și mai mult din autoritate.

Citește și Premierul Tudose și-a anunțat DEMISIA! Dragnea: ”Se pare că am o mână foarte proastă!”

”Nu discutăm acum. (…) Oricum, candidatul la prezidenţiale va fi desemnat în urma unui congres. Se pune problema când. Eu, cum am gestionat ultimii doi ani şi jumătate, am alt punct de vedere în ceea ce priveşte data când trebuie anunţat candidatul la prezidenţiale. Nu de acum. Nu în primăvară”, a adăugat liderul PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax