Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD organizează un miting de susținere a Guvernului Grindeanu. Social-democrații vor ieși în stradă săptămâna viitoare

Publicat

mars PSD Alba Se anunţă o contramanifestaţie din partea PSD.Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a declarat sâmbătă că partidul va organiza un miting de susținere a Guvernului Grindeanu. Social-democrații spun că au multe de zis și vor să se facă auziți.

“Nu este vorba despre o contra-manifestaţie. Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, însă avem şi noi dreptul, noi cei care nu suntem românii lui Iohannis, poporul acesta are şi el dreptul să îşi facă vocea auzită. Referitor la ameninţările domnului Iohannis, anunţ că facem totul ca la carte. Vom avea autorizaţii, va fi totul în regulă. Noi vrem să vorbim, să auzim, pentru că avem multe de strigat. Decizia a fost luată în cursul dimineţii. Va veni o comunicare oficială”, a declarat deputatul PSD Liviu Pleșoianu, potrivit Mediafax.

Acesta susține că alegătorii PSD se simt umiliți în urma protestelor din ultimele zile.

“Noi vom face în aşa fel încât vocea lor să fie auzită, se simt umiliţi, simt că votul lor nu mai contează, s-a întâmplat la referendum, s-a întâmplat la căderea guvernului Ponta, nu se mai poate aşa. Atenţie, nu scoatem oameni împotriva altor oameni! Nu pot să apreciez câţi oameni vor veni. 3,5 milioane de oameni au votat PSD. Nu spun că aducem milioane de oameni în stradă. Dar pot să vă spun sigur că pot să mă duc şi singur. Trebuie să fim calmi, dar ca să ne aşezăm să discutăm împreună, este imperios necesar ca şi partea de popor care nu este a lui Iohannis, să aibă o voce”, a mai spus parlamentarul.

Social-democratul a menționat că mitingul va avea loc săptămâna viitoare și va fi autorizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Nicki

    sâmbătă, 04.02.2017 at 15:16

    Si ce o sa scandeze? Vrem hotii, criminalii si violatorii inapoi pe strada? Vrem BOR sa schimbe decalogul cu „nu fura mai mult de 199999? Ca in rest chiar nu stiu ce mai au de spus?

  2. Hahaha

    sâmbătă, 04.02.2017 at 15:19

    El si cu mai cine??? Nici macar psdistii nu sunt deacord :))))))
    Alt raspuns:cu masa!

  3. Ucu

    sâmbătă, 04.02.2017 at 15:50

    Va asteptam. Poate daca va bubuim putin o sa va reveniti !!!

  4. Omg

    sâmbătă, 04.02.2017 at 16:00

    A reusit Dragnea ce nu a reusit Basescu adica sa puna la pamant PSD.
    EU VREAU SA AUD CE PARERE ARE DARZU SI BREAZ DE OUG. Vad ca stau la cutie cu o nesimtire iesita din comun.

    • Ionel

      sâmbătă, 04.02.2017 at 17:50

      BREAZ nu mai are ce sa caute la PSD. Sta la cutie pentru ca si-a cam luat teapa de la propriul partid. Sa isi vada de treaba ca independent sau la un alt partid daca char vrea sa ne ajute cu ceva pe plan politic (valabil si pentru altii).

  5. A.D.

    sâmbătă, 04.02.2017 at 17:00

    Asta este culmea tupeului jegos. Cum se va numi marsul? ” Marsul de sustinere al criminalilor, violatorilor si hotilor ” ???? Si unde vor sustine ei marsuri ??? In Ardeal in 5 minute nu vor mai avea picioare cu care sa marsaluiasca . partidul ciumei rosii instiga oamenii la violenta.

  6. Sima Rodica

    duminică, 05.02.2017 at 16:13

    Astept miting si la Sebes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax