Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Punct fix de recenzare la Alba Iulia. Unde este amplasat și care este programul de funcționare

Publicat

Comisia municipală Alba Iulia pentru recenzarea populației și a locuințelor anunță înființarea unui punct fix de recenzare la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr 5 A.

Punctul fix de recenzare are  program de funcționare zilnic, luni – duminică, de luni, 11 iulie, până pe 17 iulie 2022, în intervalul orar 7.30 – 16.00.

Reprezentanții autorităților locale precizează că acest punct fix de recenzare se adresează persoanelor care nu s-au autorecenzat sau nu au fost recenzate încă de către recenzorii de teren și sunt mai greu de găsit la domiciliu, au transmis aceștia într-o postare pe Facebook.

Puncte fixe pentru recenzarea populației au fost deschise și în alte orașe din țară, pentru optimizarea activității și încurajarea populației să participe la recensământ.

Punctele fixe de recenzare vor funcţiona până la finalul perioadei de recenzare, pe 17 iulie 2022, în localităţile în care ritmul de recenzare din etapa interviurilor faţă în faţă este scăzut şi se vor desfăşura paralel cu recenzarea pe teren.

Organizarea acestor puncte fixe de recenzare este realizată de Comisiile locale de recensământ, care funcţionează în cadrul primăriilor unităţilor administrativ-teritoriale.

Paralel cu înfiinţarea punctelor fixe de recenzare, continuă şi colectarea datelor de recensământ prin interviu faţă în faţă, cu înregistrarea datelor pe tablete electronice, prin intermediul recenzorilor de teren.

Până la 8 iulie, peste 75% din populaţia estimată fusese recenzată, în ambele etape, autorecenzare şi recenzarea prin interviuri faţă în faţă.

sursa: Facebook Dispecerat Primăria Alba Iulia, sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax