Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Putin promite câte 58.000 de euro pentru familia fiecărui soldat mort în Ucraina. Spune că Rusia este amenințată cu arme nucleare

Publicat

Familiile soldaților ruși morți în Ucraina vor primi 7 milioane de ruble, adică aproximativ 58.000 de euro la cursul curent, a anunțat joi președintele Rusiei, Vladimir Putin. 

El a continuat să acuze Ucraina de presupus ”nazism” și a susținut că Rusia e amenințată cu ”armele nucleare”, în condițiile în care el a ordonat armatei ruse să pună arsenalul nuclear în alertă.

Citește și RĂZBOI în Ucraina- Ziua 10: Prima concesie a rușilor pentru civilii din două orașe din estul țării. Continuă încercuirea Kievului

”Este datoria noastră să susținem militarii care luptă pentru noi, pentru Rusia. Toate familiile ai căror membri au murit vor primi 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro – n.red.), plus compensații lunare. Vor primi compensații pentru fiecare militar.

Toți trebuie să plătim suplimentar trupele care participă la această operațiune militară și au fost răniți. Ofițerii și soldații noștri se luptă pentru Rusia, pentru o viață pașnică în Donbas și pentru denazificare. ca să nu ne mai amenințe cu armele nucleare.

Neonaziștii încearcă să folosească de scuturi umane din rândul civililor. În Donețk s-au întâmplat astfel de lucruri Oamenii au fost scoși din clădiri, lunetiștii cu arme pe acoperiși, numai naziștii pot lupta așa. Au fost foarte brutali cu populația locală” a spus Putin.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    joi, 03.03.2022 at 22:36

    Excursie la Bălăceanca !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax