Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rabla pentru electrocasnice. Voucherele obținute de solicitanți pot fi utilizate până LUNI la comercianți

Publicat

electrocasnice

Voucherele obținute de solicitanții validați a sfârșitul lunii iunie, în cadrul programului ”Rabla pentru electrocasnice” pot fi folosite la comercianți doar până luni, 8 iulie. Ulterior, sumele neutilizate devin disponibile pentru noi înscrieri.

Reamintim că Administrația Fondului Național pentru Mediu a publicat în 20 iunie lista cu cei 49.118 solicitanți validați, care primesc în total 89.193 vouchere. De la data publicării listei, voucherele sunt valabile timp de 15 zile calendaristice.

Vezi Rabla pentru electrocasnice. LISTA solicitanților validați, care vor primi vouchere, publicată de AFM

Sunt acordate vouchere de 200 de lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++, 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++, 300 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A++, 400 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A+++, 400 lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţa energetică la răcire (A+++/ A++), 300 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A++, 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A+++

De asemenea, în schimbul predării unui echipament vechi şi pentru achiziţia unui televizor cu eficienţa energetică A şi A+, consumatorul primeşte un voucher în valoare de 200 de lei, iar pentru un aparat similar, dar cu eficienţă energetică A++ şi A+++, suma creşte la 400 de lei.

Următoarea sesiune de înscrieri începe luni, 15 iulie. Românii vor putea obține vouchere de până la 400 de lei, în schimbul unui aparat vechi, au declarat reprezentanții Ministerului Mediului.

Vezi Rabla pentru electrocasnice: A treia sesiune începe pe 15 iulie. Care este valoarea voucherelor

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax