Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radare în cascadă pe DN7: 18 șoferi amendați pentru viteză, în 2 ore. Acțiune a polițiștilor din Alba și Hunedoara

Publicat

Polițiștii din Alba au amendat, în doar două ore, 18 conducători auto care au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a fost pe DN 7, fiind organizată în colaborare cu polițiștii din județul Hunedoara.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 18 august 2021, între orele 09.00 – 11.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Hunedoara, au desfăşurat pe DN 7, la limita dintre județele Alba și Hunedoara, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a regulilor privind viteza de circulaţie.

Au fost utilizate trei aparate radar, care au fost instalate succesiv.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 18 conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Alţii 10 au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, faţă de un conducător auto care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă a vitezei, a fost dispusă măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale ale vitezei de circulaţie şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax