Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radu Tuhuț: Ministerul Familiei, condus de PSD, a majorat banii alocați pentru copiii din plasament și din centrele rezidențiale

Publicat

”Ministerul Familiei, Tineretului si Egalității de Sanse, condus colega noastră Gabriela Firea, a majorat de peste 5 ori sumele alocate pentru cheltuielile individuale ale copiilor din centrele rezidențiale și a crescut 40% alocația de plasament.

Pentru cei 10.000 de copii din centrele rezidențiale, sumele lunare pentru cheltuielile individuale cresc de la 28 de lei la 150 de lei. Iar pentru haine, încălțăminte, materiale sanitare, manuale și jucării acești copii vor primi anual o sumă cuprinsă între 580 lei și 1.338 lei.

Pentru cei 35.000 de copii în plasament la asistenții maternali, la rude sau la alte persoane, alocația de plasament va crește de la 630 la 950 lei/lună, pentru copiii fără dizabilități și de la 945 la 1.425 lei/lună pentru copiii cu dizabilități”, a declarat deputatul PSD Alba, Radu-Marcel Tuhuț, într-un comunicat de presă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax