Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Raed Arafat, despre campania națională de vaccinare anti-COVID: România va primi și alte vaccinuri, pe lângă cel de la Pfizer

Publicat

România va primi doze de vaccin anti-COVID și de la alte companii, pe lângă Pfizer, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat.

„Cu siguranță vor ajunge și alte vaccinuri. Pe lângă cel de la Pfizer, sunt și altele care se autorizează și Comisia Europeană are contracte cu aceste firme pe anumite cantități. Urmează să vină și alte cantități din partea altor companii,” a precizat șeful DSU.

Acesta spune că vaccinarea este un semn bun și începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, deși, în opinia sa, mai este mult până acolo.

„Semn bun este că au fost vaccinați colegi din prima linie, care au dorit să facă acest lucru. Un semn bun este începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, dar mai e mult până acolo. Trebuie să respectăm regulile până vom ajunge sa avem un segment important vaccinat,” a declarat Raed Arafat, la Realitatea Plus.

Despre anul 2020, Raed Arafat, a spus că a fost ”un an greu și un an trist”.

”Am văzut ce înseamnă impactul acestui virus și am pierdut colegi, medici, pompieri, polițiști, ambulanțieri. Și pentru mine s-a schimbat stilul de viață. Eu eram obișnuit să mai ies, să mă duc la un film. Și eu am resimțit aceste restricții. Mi-a lipsit socializarea. Îmi doresc, ca toată lumea, să mă întorc la normalitatea pe care cu toții o vrem, dar știm că nu este ușor”, a spus Arafat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax