Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consilierii liberali din Alba Iulia caută soluții legale pentru finanțarea FC Unirea. Dacă nu găsesc, ” la anul vom face părăstasul de un an”

Publicat

YouTube video

După ce au trezit interesul procurorilor DNA privind finanțările Fotbal Club Unirea, fiind chemați să dea cu subsemnatul în fața autorităţilor de cercetare, consilierii locali se tem acum să mai aloce chiar și 1 leu clubului sportiv. Refuzul administrației locale de a mai finanța echipa, care anul viitor va sărbători 90 de ani de activitate, nu este privit cu ochi buni de consilierii liberali. Aceştia intenționează să găsească o cale legală pentru a direcționa bani către FC Unirea.

Subiectul a fost adus în discuție de consilierul Rareș Buglea în ședința PNL Alba, care susține că, în cazul în care nu se face ceva curând, „anul viitor, când echipa va împlini 90 de ani, nu vom sărbători acest moment, ci părăstasul de un an al FC Unirea”.

„Acest cartof fierbinte de care nu vrea să se mai apropie nimeni trebuie într-un fel sau altul rezolvat și căutată soluție pentru că trebuie să relansăm fotbalul albaiulian… Președintele Dăscălescu a spus că Unirea este la un pas de de dispariție. Și vorbim de echipa Unirea cu întreg palmaresul său…. Consilierii PNL, urmând exemplul altor parteneriale ale altor echipe cu alte autorități locale din țară care merg, funcționează și care nu sunt în cercetare penală, încercăm și vom face un proiect de hotărâre perfect legal și care să relanseze finanțarea din partea municipalității către echipa de fotbal”, a explicat Buglea.

În completare, consilierul local PNL Gabriel Pleșa a subliniat că este important să se găsească o cale de finanțare legală în special pentru copiii și juniorii Unirii, care au dat jucători la echipa națională.

Vedeți mai jos declarațiile liberalilor:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ovidiu

    miercuri, 30.01.2013 at 16:10

    Mai bine un parastas corect decat 90 de ani furati. Sau poate ar fi mai bine un club privat.

  2. Popa

    joi, 31.01.2013 at 18:18

    da un club PRIVAT 100 % este de viitor!!!

  3. ion

    sâmbătă, 02.02.2013 at 21:23

    este ,dar trebuie sustinut si bine controlat pentru banul public! incercati altfel nu mai avem fotbal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax