Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Răsturnare de situație la Curtea de Apel Alba, în cazul unui suspect de trafic de minori, plasat în arest la domiciliu

Publicat

DIICOT

Răsturnare de situație în cazul bărbatului suspectat de trafic de minori și plasat în arest la domiciliu de către magistrații Tribunalului Alba. Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestația formulată de către procurorii DIICOT, a deființat hotărârea judecătorilor de la tribunal și a prelungit arestarea preventivă cu încă 30 de zile.

Judecătorii de la Tribunalul Alba au dispus luni eliberarea din arest preventiv a lui L.N. Ioan, în vârstă de 36 de ani și plasarea acestuia în arest la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Suspect de trafic de minori, plasat în arest la domiciliu. Cererea DIICOT Alba, de prelungire a arestării, respinsă

Procurorii DIICOT au contestat decizia la Curtea de Apel Alba Iulia. Magistrații instanței superioare au admis joi contestația și au prelungit arestarea preventivă cu încă 30 de zile.

”Admite contestaţia declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Alba Iulia împotriva încheierii penale nr. 26 din data de 13.05.2019, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Alba în dosarul nr. 1038/107/2019. Desfiinţează integral încheierea atacată şi, soluţionând cauza: În baza art. 234 alin. 1 din Codul de procedură penală prelungeşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Lazăr Nicolae Ioan pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.05.2019 şţi până la data de 16.06.2019, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansat de stat în contestaţie rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 16.05.2019” se arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax