Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Războiul declaraţiilor între fostul şi actualul primar de la Baia de Arieş. Gheorghe Bora: „Minciuna şi manipularea continuă în oraş”

Publicat

Reabilitări de străzi, lucrări la sistemul de iluminat public, reabilitarea unor clădiri, racordări la sistemul de alimentare cu apă, dar și cel mai important obiectiv – inaugurarea Centrului de Îngrijiri și Asistență Socială sunt proiectele de investiții pe 2014 la Baia de Arieș, disputate de actualul şi fostul primar din localitate. După ce edilul liberal Traian Pandor le-a prezentat în conferinţă de presă, miercuri, fostul şef al administraţiei locale, democrat-liberalul Gheorghe Bora, declară, vineri, că multe dintre aceste iniţiative au fost din timpul mandatului său.

După ce, miercuri, în cadrul conferinței PNL Alba, Traian Pandor a spus că în bugetul anului 2014 sunt prevăzute o serie de proiecte, democrat-liberalul Gheorghe Bora s-a simțit îndatorat față de locuitorii din Baia de Arieș să spună că „mașina de manipulare, dezinformare și minciună a USL-ului funcționează cu un motor care sper să se gripeze cât mai curând, având în vedere regimul anormal de exploatare sesizat de mulți oameni”.

Proiectele pe care Traian Pandor le prezintă cu atâta mândrie sunt, potrivit fostului edil de la Baia de Arieș, investiții care au început din timpul mandatului său. În ceea ce privește inaugurarea Centrului de Îngrijiri și Asistență Socială Baia de Arieș, Bora a menționat că în momentul în care s-a hotărât prin decizie de CL (în 29 noiembrie 2011 – n.r.) acordarea terenului către DGASPC Alba pentru ridicarea acestei clădiri, au votat „împotrivă” de trei consilieri USL.

Citește și Investițiile anului 2014 la Baia de Arieș: Centrul de Îngrijire și Asistență Socială va fi deschis la 1 mai. Proiectele primarului Traian Pandor

La capitolul modernizări de străzi, democrat-liberalul a argumentat că studiul de fezabilitate al drumului forestier de la Valea Hărmănesei a fost întocmit de el, iar finanțarea a fost posibilă odată cu aderarea CL Baia de Arieș, în 2009, la Asociația GAL pentru fondurile FEADR.

Reabilitarea clădirilor din Baia de Arieș sunt tot o „minciună, deoarece în programul de investiții pe 2014 nu sunt cuprinse asemenea lucrări decât la investiția la căminul cultural Brăzești (174,21 mii lei)”. Bora a spus că demersurile pentru lucrările la acest cămin le-a făcut odată cu investițiile de la căminele culturale Valea Ciorii, Muncel, Sartăș.

Nici lucrările la sistemul de alimentare cu apă nu sunt cuprinse în programul de investiții pe 2014, așadar Bora le numește tot „minciună”.

Despre principalul obiectiv al anului, inaugurarea Centrului de Îngrijiri și Asistență Socială, ce va avea loc în 1 mai 2014, Gheorghe Bora îi spune primarului că „nu-i aparține cu implicare, iar bunul simț ar trebui să-i potolească setea de a vorbi de acest centru al cărui proiect a fost demarat la 30 martie 2009, printr-un program finanțat de Guvernul României”.

În ceea ce privește afirmația lui Pandor că la Baia de Arieș „trăim la limita subzistenței”, fostul edil îi amintește primarului că în aproape doi ani nu s-a adus niciun leu pe „proiectele” sale și că a ignorat cele 14 proiecte moștenite de la el.

Concluzia lui Bora despre toate afirmațiile făcute de primarul Traian Pandor este: „La Baia de Arieş minciuna şi manipularea continuă şi oamenii sunt de vină şi ar trebui să se maturizeze”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ALINA

    duminică, 09.02.2014 at 08:33

    BORA ESTI UN OM CU UN CARACTER FOARTE SLAB, NU ARE CUM SA MEARGA O TARA BINE ATATA TIMP CAT OAMENI CA SI TINE NU POT SA ACCEPTE CA NU M-AI SUNT LA CONDUCERE

  2. claudiu

    duminică, 09.02.2014 at 22:42

    Domnul Bora, speram sa reveniti la primarie ca, cu astia ii dezastru.

  3. debil

    miercuri, 12.02.2014 at 15:09

    Mai Bora : tu ori esti**** ori esti dus cu pluta…stim ca actualul primar e ^*** si cu 2 clase, dar stim prea bine ca si tu esti un mare **** si pupin***ist…ai face bine sa taci si sa mai dai niste pupici la c_r la altcineva, poate te mai baga cineva in seama…hai sic*** ..

  4. corina

    joi, 13.02.2014 at 22:35

    Titi nu te lasa…..Baia de Aries e cu tn, speram sa mai candidezi, ca avem mare nevoie de tine….tot respectul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax