Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Răzbunarea unui bărbat din Alba îl va costa mulți ani de închisoare. Vendetă asupra familiei, încheiată prin incendiere

Publicat

Răzbunarea unui bărbat din Alba îl va costa mulți ani de închisoare. Acesta va sta după gratii după ce a luat decizia de a da foc mașinii care aparținea fratelui său. 

Modul în care a acționat este descris de magistrații Judecătoriei Sebeș. În data de 14 august 2024, judecătorii l-au condamnat pe acesta pentru trei capte de acuzare. 

Bărbatul a ajuns și a fost condamnat pentru că nu a fost de acord să sufle în fiolă după ce a fost tras pe dreapta, apoi pentru că a condus fără carnet, și în final pentru distrugere prin incendiere.

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Cut.

Vendetă asupra familiei, încheiată prin incendiere

Între bărbat, fratele său și nevasta acestuia existau certuri de mai multă vreme. Însă totul a culminat în data de 15 aprilie 2024, când s-a hotărât să incendieze mașina fratelui său.

Însă cu o zi înainte acesta a rămas fără permis.

Mai exact, în 14 aprilie, a fost tras pe dreapta de polițiști. Deoarece mirosea a alcool, polițiștii au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest. Însă acesta a refuzat, Drept urmare s-a ales cu dosar penal, dar și cu permisul suspendat. S-a întâmplat după un scandal care a avut loc la locuința fratelui, său și care a fost stins după o intervenție a polițiștilor.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Unde a fost prins și de ce este cercetat pentru trei infracțiuni

O zi mai târziu, acesta s-a hotârăt să dea foc mașinii fratelui. Însă, prima dată a mers și și-a recuperat mașina pe care o conducea, când a fost oprit de polițiști. A circulat cu ea timp de aproape 20 de minute, până a ajuns în fața casei fratelui său.

Atunci a și acționat și a incendiat mașina. Potrivit magistraților, bărbatul a dat foc mașinii, iar pe post de combustibil a folosit ulei de motor. Cu ajutorul unor obiecte de îmbrăcăminte a aprins focul, care a afectat aproape 40 % din mașină, au mai notat magistrații.

La două zile de la incendiere a fost arestat preventiv. De atunci se află sub arest preventiv, la Penitenciarul Aiud.

Ce pedeapsă a primit

Pentru faptele sale, bărbatul a primit trei pedepse:

-3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere

-1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

-2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Prin calcul judecătoresc, acesta a fost condamnat, la 4 ani de închisoare cu exectuare. Momentan, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate