Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Răzbunarea unui bărbat din Alba părăsit de soția pe care o bătea: A provocat un incendiu foarte puternic în Vințu de Jos

Publicat

 Apar noi detalii în cazul unui incendiu provocat de un bărbat în Vințu de Jos, sâmbătă (19 aprilie), unde au ars aproximativ 1000 de baloți de fân. 

După ce bărbatul a fost arestat preventiv, procurorii din Alba au cercetat cazul și au ajuns la concluzia că inculpatul a acționat din răzbunare. 

Mai exact, bărbatul și-a bătut soția, care a plecat la fiul său, în comuna Vințu de Jos unde a stat mai multe zile.

La un moment dat, bărbatul a amenințat-o că o omoară și că îi va da foc. Acesta s-a ținut de cuvânt și în noaptea de 19 august a incendiat anexa gospodărească a casei unde se adăpostea femeia.

Ce au reținut procurorii

La data de 13.08.2023, inculpatul a lovit-o pe soția sa, persoana vătămată M.A., în zona capului și a membrelor superioare și inferioare, motiv pentru care acesta a plecat de acasă și s-a adăpostit la domiciliul fiului acesteia, situat în comuna Vințu de Jos, județul Alba.

În perioada de timp în care persoana vătămată M.A. a fost plecată de acasă (13.08.2023 – 19.08.2023), cu scopul de a o determina să se întoarcă, inculpatul i-a adresat, în repetate rânduri, atât prin mesaje scrise, cât și în cadrul unor discuții telefonice, amenințări cu moartea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Bărbat din Vințu de Jos, arestat preventiv pentru distrugere, după un incendiu puternic petrecut în localitate

În data de 19.08.2023, în jurul orei 17:00, cu ocazia unei convorbiri telefonice, persoana vătămată M.A. a fost amenințată de inculpat cu privire la faptul că îi va
da foc, inculpatul spunându-i ca o să vină prin lanul de porumb și că va incendia casa fiului ei.

În jurul orei 23:00, persoana vătămată M.A. se afla împreună cu fiul ei, persoana vătămată T. și cu prietena acestuia, martora R., pe terasa locuinței. La un moment dat, cele 3 persoane au decis să intre în casă pentru a se pune la somn.

La scurt timp după ce au intrat în casă, au auzit o explozie, fapt ce i-a determinat să iasă afară, ocazie cu care au constatat că fusese pus foc în anexa lipită de casă, în care se aflau aproximativ 1000 de baloți cu fân.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU în comuna Vințu de Jos: gospodărie cuprinsă de flăcări. Proprietarul a suferit atac de panică

În momentul în care T. a ieșit afară din casă, l-a văzut pe inculpat în lanul de porumb aflat lângă casă, în timp ce arunca benzină pe anexa din curte.

Astfel, T. a acționat pentru a salva cât mai multe bunuri din gospodărie, fiind nevoit să scoată din curte un tractor agricol și un autoturism, iar din casă a scos butelia pentru a preveni o explozie. Ulterior, persoana vătămată a apelat SNUAU 112.

În urma incendiului, anexa gospodărească a ars în întregime, focul extinzându-se și la acoperișul locuinței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax