Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

UPDATE ”Managementul este în alertă”: Reacția VIVO Mall Cluj, la care au fost găsite colonii de gândaci în zona food court

Publicat

ziuadecj.realitatea.net

În urma problemelor apărute în zona de food court de la Vivo Mall Cluj, unde aproape 20 de restaurante au fost închise după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri și roșii”, reprezentanții mall-ului au transmis ziarului Alba24 un comunicat prin care își declară toată deschiderea pentru soluționarea situației.

Aceștia au declarat într-un comunicat de presă că:  ”managementul VIVO! Cluj-Napoca este în alertă încă din momentul zero al acțiunii reprezentanților OPC Cluj, cu toată deschiderea și transparența pentru soluționarea acestei situații.  

CITEȘTE ȘI: VIDEO: 20 de restaurante din cel mai mare mall din Cluj au fost închise. Colonii de gândaci, găsite de inspectorii OPC

Menționăm că managementul VIVO! Cluj-Napoca respectă întru totul procedurile legale prin care chiriașii centrului comercial sunt obligați să prezinte dovada acțiunilor de dezinsecție a spaţiilor pe care le au în gestiune. 

Subliniem faptul că, în conformitate cu contractele în vigoare, managementul centrului comercial nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi şi poate controla situația acestora  exclusiv prin intermediul documentelor de aviz de bună funcţionare care îi sunt puse la dispoziție.

CITEȘTE ȘI: Frică de controale în mallurile din Cluj. O parte dintre restaurantele din Iulius Mall, închise după scandalul de la Vivo Center

În acest moment, managementul VIVO! Cluj-Napoca se implică direct în rezolvarea situației și se lucrează intens la procesul complet de dezinsecție din zona de food court, cu soluții și echipamente de ultimă generaţie.  Colaborăm cu autoritățile pentru soluționarea rapidă a situației.

Dorim să ne asigurăm consumatorii, și pe această cale, că suntem un centru comercial responsabil, care respectă procedurile în vigoare” au specificat reprezentanții mall-ului.

📷 Vlad Cupşa ◘ https://komiti.media/

UPDATE Comunicat VIVO! Cluj-Napoca: Actualizare a situației restaurantelor din zona de food-court

”Ca urmare a inspecției OPC Cluj în zona de restaurante din zona de food-court din VIVO! Cluj-Napoca, vă anunțăm că restaurantele din VIVO! Cluj-Napoca sunt în acest moment funcționale și deschise vizitatorilor.

Managementul VIVO! Cluj-Napoca și-a declarat deschis disponibilitatea și transparența încă de la începutul acestui proces și a oferit sprijin autorităților pentru evaluarea și rezolvarea întregii situații.

Încă o dată, vrem să asigurăm toate părțile implicate că am respectat și am implementat cu strictețe toate procedurile legale și contractuale impuse în acest caz.

Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt de extremă importanţă pentru noi și dorim să cerem scuze tuturor clienților noștri pentru orice neplăcere cauzată.”

 

sursa foto: Vlad Cupsa/Vivo, ziuadecj.realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax