Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacția E.ON după scandalul de la sediul din Alba Iulia, care s-a terminat cu intervenția jandarmilor. Ce s-a întâmplat

Publicat

Firma E-ON aduce printr-un comunicat de presă precizări cu privire la incidentul din magazinul, din Alba Iulia, petrecut în data de 4 aprilie. 

Reamintim că personalul de pază al firmei a avut nevoie de sprijinul jandarmilor din Alba, deoarece intrase în conflict cu un bărbat nemulțumit că nu primea explicații legate de o factură. 

”E.ON Energie România a redeschis ieri, 4 aprilie, magazinul din municipiul Alba Iulia, după o perioadă în care acesta a fost închis dat fiind contextul pandemic.

În contextul aglomerației create, pe care o regretăm, au existat și nemulțumiri din partea unui client pentru explicațiile primite în legătură cu factura de gaze naturale, dar care nu justifică comportamentul nepotrivit, soldat cu distrugerea mecanismul de închidere a ușii magazinului.

CITESTE ȘI: Scandal la sediul E-ON Alba, din cauza unui bărbat nemulțumit de explicațiile legate de o factură. Jandarmii, chemați de urgență

Recomandăm clienților care au solicitări și/sau nelămuriri, să utilizeze cu încredere următoarele canale alternative la deplasarea la magazinul companiei:

  • formular disponibil pe www.eon.ro;
  • cont E.ON Myline pe eon.ro/myline pentru vizualizare, plată factură și transmitere index;
  • telefonic la: 0265 200 366 sau 0265 200 900 unde Ioana, asistentul virtual oferă informații utile legate de facturile de gaz/electricitate, număr cu tarif normal (consultanții E.ON preiau apeluri de luni până vineri, între orele 08.00-20.00);
  • SMS gratuit la 3730 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată;
  •  E.ON Chat, disponibil 24/7 pe eon.ro.

Compania își asigură clienții că lucrează la capacitate maximă pentru a răspunde în cel mai scurt timp cu putință problemelor pe care aceștia le semnalează.

Context

”În urma unui apel la 112, luni 4 aprilie, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgență la sediul unei instituții din municipiul Alba Iulia pentru aplanarea unui scandal.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi fost nemulțumit că nu primește explicațiile solicitate cu privire la cuantumul unei facturi.

Drept urmare, a ignorat indicațiile personalului de pază, a forțat intrarea în instituție și a distrus mecanismul de închidere al unei uși.

În urma acțiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea violenței, iar pentru fapta săvârșită bărbatul urmează să fie cercetat conform normelor de procedură penală” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. kretz

    marți, 05.04.2022 at 22:45

    cei de la eon isi batjocoresc clientii in ultimul hal. stai cu orele la coada la ei. de altfel foto este pe deplin relevanta. normal ca nervii unora mai cedeaza. nu poti pierde o jumatate de zi pt o chestie de 5 minute. este rușinos ca o firma care tine cu maxima nesimtire zeci de oameni buluciti la intrare sa mai dea comunicate de presa acuzatoare. normal era ca persoane nemultumita sa fie invitata intr-un birou si sa i se explice factura pe indelete. da ei prefera sa-si bata joc de oameni

  2. Doru

    miercuri, 06.04.2022 at 09:49

    De acord cu cele din comentariul de mai sus. Mai mult, există acolo o angajată care vorbește și se poartă oribil cu clienții.

  3. Mișu

    vineri, 08.04.2022 at 21:23

    Da,au perfecta dreptate cetatenii,nu sunt deloc bine informati despre facturi si toate cele pt ca nici angajatii nu stiu ce este acolo pe acele facturi care insala cetateanu. Telefonic daca suni nu iti raspunde ..odata am stat 2h si 5 min dupa care mi s a inchis convorbirea. Eon spune ca pe cetatean se pune baza si ca ii ofera tot sprijinu pt solutionarea tuturor problemelor aparute legate de gaz . Mint si isi bat joc .. Rusine conducerii !👎

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax