Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacția emoționantă a tatălui fetei atacate la Alba Iulia. ”Să fi fost cu individul ăla față în față, două minute…”

Publicat

tatal fetei

Tatăl tinerei care a fost atacată brutal într-o scară de bloc din Alba Iulia, de către un pușcăriaș recent eliberat din închisoare, spune că agresorul fiicei sale a fost un laș și că și-ar dori să stea două minute față în față cu acesta.

„Când am văzut imaginile, atunci, în momentul respectiv îmi venea să stau, să fi fost cu individul ăla față în față, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi”, a spus tatăl acesteia, adăugând totodată că ”cei care l-au eliberat sunt la fel de vinovați”.

Bărbatul a declarat că el nu se afla în Alba Iulia şi că a trăit un şoc cumplit când a văzut că fiica lui nu este coerentă şi nu îşi aduce aminte nimic din ce se întâmplase cu ea, cu o zi înainte.

Cum a aflat și ce a făcut fiica lui înainte de a fi atacată

„Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză. Când ne-a sunat vecinul, am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am văzut înregistrările de pe camera de supraveghere de la bloc şi nu am văzut nimic suspect. Am urcat-o în maşină, am venit la Urgenţă, să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize, pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc. Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nici o reacţie. Nu i-a venit să creadă că a pățit aşa ceva”, a declarat tatăl fetei pentru reporterii de la KanalD.

Bărbatul a spus că îl consideră vinovat pe agresor, dar şi pe cei din conducerea Guvernului, care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen.

„Să fi fost cu individul ăla faţă în faţă, timp de două minute… Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu. Când închideam ochii vedeam secvenţele alea. Cred că noi avem nevoie de psiholog mai mult ca fata. Individul ăla, asta e meseria lui. Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa, degeaba. Nu se poate aşa ceva. În ce ţară trăim, ca să eliberezi infractorii? Cei care i-au eliberat pe nenorociţii ăştia sunt la fel de vinovaţi”, a mai spus bărbatul.

Citește și VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

Surse: Kanal D, observatortv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax