Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: să punem capăt acestui experiment eșuat în care suntem de 4 ani

Publicat

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel, Voicu Și Pleșa au fost contracandidați la alegerile pentru Primăria Alba Iulia din 2020.

Acum Voicu Paul a spus că se alătură echipei lui Voicu Vușcan.

Reacția lui Voicu Paul: Sunt un traseist

”Dacă ăsta e prețul pe care trebuie să-l plătesc, dacă asta e eticheta pe care trebuie să o port pentru ca orașului să-i fie mai bine, atunci cu plăcere: Sunt un traseist…
Există, însă, o linie roșie, sau ar trebui să existe, pentru fiecare om, una pe care nu o poți trece.

CITEȘTE ȘI: Fostul viceprimar din Alba Iulia, Voicu Paul a plecat de la PNL la PSD. Poză de grup cu Voicu Vușcan și alți social democrați

Și există, pentru fiecare om cu coloană vertebrală, o busolă morală pe care trebuie să o urmezi, orice ar fi! Sunt un om de administrație și un om de echipă, m-am mândrit toată viața cu asta, iar echipa mea a fost mereu Alba Iulia.

Așa va rămâne și în continuare, Alba Iulia! Busola mea a arătat mereu spre binele orașului! Nu am plecat de nicăieri, am rămas lângă oraș.

Nu am plecat de nicăieri, am rămas lângă oraș

PNL Alba Iulia are încă mulți oameni de calitate, oameni pe care-i respect și alături de care am avut rezultate incontestabile. Voi rămâne în continuare partenerul lor, atât timp cât scopul este dezvoltarea orașului.

Am crezut, până în ultima clipă, că pot, prin aportul și experiența mea, să aduc actuala echipă din PNL Alba Iulia și Primărie pe un drum corect.

Am crezut că putem construi un proiect care să facă din Alba Iulia orașul pe care l-a lăsat Mircea Hava albaiulienilor și chiar mai mult decât atât.

Din păcate, ruptura produsă acum patru ani n-a putut fi reparată pe modelul întoarcerii fiului risipitor.

Am încercat, o spun cu cea mai mare sinceritate, am încercat, însă nu pot gira un proiect care nu-și propune să aducă Alba Iulia acolo unde îi este locul. Nu pot gira un proiect care nu pune Alba Iulia pe primul loc.

Prefer să fiu făcut traseist și trădător și orice

Prefer să fiu făcut traseist și trădător și orice. Prefer să mă alătur unui proiect și unui om, Voicu Vușcan, care chiar știe și vrea ceva pentru orașul ăsta! Timpul va fi martor al faptului că am ales corect, așa cum, am convingerea, albaiulienii vor decide pe 9 iunie că e timpul să punem capăt acestui experiment eșuat în care suntem de 4 ani!

Sunt și rămân același om, căci înainte de carnetul de partid, mă recomandă carnetul de albaiulian!”, a scris Voicu Paul pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 28.04.2024 at 22:13

    Ca să-i fie oraşului mai bine. Care bine l-am văzut cât ai fost înlocuitor de primar. Baliverne politice. Acum te dau PNL-iştii afară de la Apă CTTA. Iaca, alt traseu. Bine ţi-ai spus traseist.

  2. gica de la primarie

    duminică, 28.04.2024 at 22:23

    O… pai domnu Voicu s-a dus la Vuscan pentru ca a fost mai cel mai generos dintre dezvoltatori.. pai cum facea el bloc în mijlocul cetății

  3. vaile

    duminică, 28.04.2024 at 23:45

    bai oameni buni nu vedeti ca de fapt suntem condusi de aceeasi clica politica de 30 ani si daca mai mor ii inlocuieste urmasii , noi nu suntem o democratie suntem un stat feudal in care posturile se cumpara, daca era democratie ne era permis sa alegem oameni nu partide, asa degeaba mergem la vot ca scapam de dracu si dam de maicasa

  4. Mopri

    luni, 29.04.2024 at 08:45

    Pentru binele orașului, locuitorilor să le fie bine , binele oamenilor înaintea binelui propriu , să fie bine sa nu fie rău. Cum să nu ți se aplece de atâta bine ? „No” Hava înlocuit cu „Yes” Vușcan. Interese , trădări,”mafie” = politică. Azi pnl-ist ,mâine psd-ist , aur-ist și ce o mai fi. Totul pentru binele suprem .
    Mai în toamna trecută umbla pe strada mea o delegație PNL cu propunerea lui Marius H la primărie. Cred că erai și tu pe acolo. E ca la orientare turistică, pe unde să o luăm ca să facem ” bine” ?
    Am înțeles, nu poți fi coleg de partid cu Pleșa , bănuiesc că funcția de director nu e amenințată de schimbarea partidului ,altfel mă îndoiesc că te- ai fi sucit.

  5. Mircea

    luni, 29.04.2024 at 10:08

    niste mizerabili toti.Brutaru faliment vene in toamna pe la usi pe la blocuri daramusa antreprenoarea…ha ha ha sa ne spuna cat mareste el pensiile si salariile acum a schimbat partenera daramus cu parteneri mircea trif,a schimbat probabil orientare este cu filet pe extreme ca era pe stinga inaint cand evadase de la dreapta .DE INCREFERE NUUUU???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax