Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reacția președintelui PLUS Alba, după demisia candidatului USR de la Câmpeni: ”Acest domn nu putea deveni candidatul Alianței”

Publicat

Președintele PLUS Alba, Mihail David, a reacționat la scandalul de la Câmpeni, acolo unde Sorin Nicolae Trif, stabilit la sfârșitul anului trecut de USR Alba drept candidat la funcția de primar al orașului Câmpeni, a anunțat că se retrage din politică. 

Într-o postare pe contul său de Facebook, fostul membru USR își explica parțial gestul printr-o serie de cuvinte dure cu referire la ”colegii” din Alianța USR-PLUS. În același timp, și-a orientat susținătorii spre candidatul PNL, Cristi Pașca.

”Este clar și evident că mă retrag din viața politică, dar doresc electoratului din Câmpeni să susțină ceea ce ar fi mai bine pentru comunitate… Orice împotriva PSD! Asta ca să nu mai vorbim de jegurile PLUS. Cristi Pașca, din partea mea, îți doresc mult succes” a scris Sorin Trif.

Președintele PLUS Alba a reacționat. ”Am citit cu multă mirare și neînțelegere postarea domnului Sorin Trif prin care anunța că va susține candidatul PNL la Primăria Câmpeni. Această ieșire publică în acest moment ne arată de ce acest domn nu putea deveni candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Câmpeni” a transmis Mihail David.

Citește și: Candidatul USR la Primăria Câmpeni s-a retras din politică cu o declarație dură împotriva PSD și PLUS. Neînțelegeri în Alianță

”Nu poți face echipă cu oameni care consideră că pentru a face politică trebuie „să te umilești în ultimul, susțin un alt candidat, de la un alt partid în detrimentul unui candidat din partea Alianței din care face parte.

Îmi pare rău că domnul Sorin Trif nu a știut să facă un pas înapoi și își ceară scuze public pentru jignirile aduse PLUS și implicit Alianței USR PLUS. Îmi este mie rușine de rușinea lui” a adăugat Mihail David.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax