Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REACŢIA șefului PSD Alba după demisia lui Ovidiu Jidveian din partid. Ioan Dîrzu: „Cred că a făcut o greșeală”

Publicat

ioan dirzu Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, regretă plecarea lui Ovidiu Jidveian din partid și spune că, din punctul său de vedere, este o decizie proastă. Acesta a mai declarat că a primit vestea abia ieri și că ALDE i-a făcut lui Jidveian, cel mai probabil, o propunere foarte motivantă pentru a-l convinge să părăsească partidul după 13 ani. 

VEZI: Ovidiu Jidveian, șeful PSD Alba Iulia și-a dat demisia din partid. Va candida la Primăria Alba Iulia din partea ALDE

Ovidiu Jidveian a decis să se rupă de PSD și să plece la ALDE, din partea căruia va candida pentru Primăria Alba Iulia. Referitor la această decizie, deputatul Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba, spune că este strict decizia fostului şef al PSD Alba Iulia și că și social-democrații i-au propus să îi reprezinte la alegerile din vară.

„Mie, personal, îmi pare rău de el și cred că a făcut o greșeală, dar asta este, în viață mai învățăm și din greșeli. Este decizia lui politică, nu s-a întâmplat absolut nimic. Noi i-am oferit candidatura la Primăria Alba Iulia și el a decis să meargă la alt partid, probabil considerând că are oportunități mai mari. Eu nu știu dacă a avut motive să plece, dar este decizia lui politică și cariera, îi aparțin. Probabil că i s-a oferit ceva în așa fel încât a fost extrem de motivat. Noi îi urăm mult, mult succes în carieră și în viaţă”, a spus Ioan Dîrzu.

Dîrzu neagă zvonurile potrivit cărora, vineri, ar fi existat o discuție mai aprinsă, chiar și îmbrânceli, între deputatul Călin Potor și Ovidiu Jidveian.

„Este o minciună. Nu au fost discuții. Este decizia lui. Nici nu știu pe unde a fost vineri”, spune acesta.

În ceea ce privește relația sa cu fostul coleg de partid, deputatul spune că nu îl privește ca pe un adversar politic, ci ca pe un coleg. „Adversarii noștri politici sunt cei de la PNL și PDL. Noi suntem colegi cu ALDE și UNPR împotriva adversarilor politici”.

Referitor la viitorul candidat al PSD Alba pentru alegerile locale, potrivit președintelui organizației, în cursă au fost șapte nume și au mai rămas patru.

„Am avut șapte, ulterior s-a redus la cinci și acum au rămas patru. Dacă trebuie dăm și la alții, și la UNPR și la liberali, că poate s-au săturat și ei de aceiași candidați”, a precizat Ioan Dîrzu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax