Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REACȚIA senatorului PNL Alba, Alexandru Pereș la scrisoarea deschisă a reprezentanților angajaților Kronospan Sebeș

Publicat

raspuns_pag_1 Vineri, un grup de angajaţi ai companiei Kronospan Sebes au formulat o scrisoare deschisă adresată unor politicieni, prefectului de Alba şi primarului din Sebeş, pe care au transmis-o presei. În adresa menţionată se arată că aceştia sunt îngrijoraţi privind locurile lor de muncă. În urma acestei scrisori, senatorul PNL Alba, Alexandru Pereș a reacționat și le-a transmis reprezentanților angajaților Kronospan că de mai bine de 7 ani abordează situația fabricii, de la tribuna Senatului.

Redăm integral scrisoarea primită la redacţie:

„Chiar dacă subiectul Kronospan este unul ce a crescut constant în ultimul timp, nu cred că e cazul să facem declarații la nervi, înfierbântați fiind de evoluția evenimentelor.

Cunosc foarte bine situația de la Kronospan și tocmai de aceea am îndrăznit să mă exprim pe acest subiect, pe care l-am abordat, spre deosebire de alții, încă de acum 7-8 ani, printr-o serie de Întrebări și interpelări făcute de la tribuna Senatului, adresate responsabililor de la Minsiterul Mediului, Apelor și Pădurilor. M-am informat de fiecare dată pe acest suboect tocmai că eu cred că vremea vizitelor de lucru în fabrici și uzine a spus demult și trebuie să afcem lucrurile într-un mod profesionist și responsabil.

În calitate de senator al României, datoria mea este să apăr legea și exact asta voi face și în cazul de față. Democrația se bazează pe libertate, de aceea nu trebuie să uităm că libertatea fiecărui individ se sfârșește acolo unde începe libertatea altui individ.

raspuns_pag_2 Tocmai despre acest pricipiu vorbim și aici, unde limitează dreptul la viață sănătoasă și dezvoltare durabilă al altora.

Firește că ne dorim cu toții dezvoltare economică, dar trebuie să știm și care este prețul acestei și dacă nu cumva câștigul pe termen scurt înseamnă cumva pierdere pe termen lung. Tocmai de aceea trebuie să avem grijă ca legea să fie respectată și să fie dreaptă, în acord cu voința populară care o legitimează.

Deși votul în România este secret, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o la urne. Sunt sigur că unii dintre dumneavoastră chiar m-ați votat, spre deosebire de domnul senator Cristian Chirteș, pe care nu l-ați putut vota pentru simplul motiv că a candidat în alt județ. Tocmai de aceea vă asigur că îmi voi face corect datoria și voi veghea ca legea să fie respectată și în cazul Kronospan”.

Citește și Reprezentanţii angajaţilor de la Kronospan au transmis scrisoare deschisă către politicieni, prefectul de Alba şi primarul din Sebeş

Citește și Senatorul Alexandru Pereş: În zece ani, în municipiul Sebeş au fost înregistrate peste 800 de cazuri de cancer

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax