Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recompensă record pentru o pisică care s-a pierdut în Alba Iulia. Este rasa europeană tigrată și răspunde la numele Ciuli

Publicat

Proprietarul unei pisici care a dispărut în Alba Iulia oferă o recompensă record de 1.000 de euro pentru găsirea acesteia. Ciuli este rasă europeană tigrată, are zgarda albă cu medalion/clopoțel, burtica alb-roșcată și ochiul stâng înlăcrimat. 

Pisica s-a pierdut în urmă cu o săptămână, în Alba Iulia, în zona Micești. Câteva persoane spun că au văzut-o în zona străzii Cloșca.

„Ofer recompensă: 1.000 euro. Asta e singura soluție să-mi găsesc pisica, pe Ciuli!

Ea a dispărut din Alba Iulia și poate fi oriunde.

O caut zi și noapte de o săptămână, am pus și afișe în oraș, dar toate astea nu depășesc răutatea oamenilor. Oameni care nu sunt deranjați de afișe publicitare cu „facem lucrări pe acoperișuri”, dar rup afișele mele cu animăluțul pierdut.

Ciuli este rasă europeană tigrată, are zgarda albă cu medalion/clopoțel, burtica alb-roșcată și ochisorul stâng înlăcrimat (din naștere). De obicei răspunde la numele ei.

Dacă o vedeți undeva (sau la cineva), vă rog să-i faceți o poză/filmare să o putem identifica și contactați-mă!”, a scris proprietarul pisicii, într-o postare pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudia.Lozan

    sâmbătă, 21.10.2023 at 10:33

    Nu va opriti din cautari! Cred ca sunteti un.om minunat!RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax